Με μαύρο crop top και έξω την κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Σιαμπάνη περιμένοντας το μωρό της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο crop top και έξω την κοιλίτσα της - Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Σιαμπάνη περιμένοντας το μωρό της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά και μάλιστα ανυπομονεί τόσο που έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. Καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της και τα στάδια της κοιλίτσας της όσο εκείνη φουσκώνει περισσότερο και το ίδιο έκανε και το Σάββατο 23/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε, λοιπόν, σε στόρι μία φωτογραφία της μπροστά από τον καθρέφτη του σαλονιού της, όπου πόζαρε κρατώντας την κοιλίτσα της ενώ φορούσε ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι και μία ελαφριά ζακέτα στο ίδιο χρώμα από πάνω, με χαρακτηριστικό το crop top που επέλεξε. Φαίνεται, μάλιστα, άβαφη, όμως η λάμψη μία εγκυμονούσας της ταιριάζει απίστευτα.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ιωάννα Σιαμπάνη

«Το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περιμένει το πρώτο της παιδάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, όπως εξηγήσαμε, ενώ αυτό το διάστημα ετοιμάζει και το baby shower του μωρού.

Μαζεύτηκαν, όμως, πολλά μαζί σε συνδυασμό με την δουλειά στο μαγαζί της και έτσι ένιωσε πως το σώμα της ξέσπασε με αποτέλεσμα να τρομάξει. Έτσι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξηγούσε τι συνέβη και θέλησε να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση, αλλά και γενικότερα, να ακούνε τον οργανισμό τους και να ξεκουράζονται όποτε είναι απαραίτητο.

«Καλή υπέροχη εβδομάδα να έχετε. Εγώ γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ πολύ καλύτερα σήμερα γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν ήμουν πολύ καλά γιατί υπερεκτίμησα λίγο τις δυνάμεις μου τώρα με την εγκυμοσύνη και το σώμα μου αντέδρασε λίγο ανησυχητικά. Ευτυχώς όλα καλά. Να ακούτε το σώμα σας και να του δίνετε την απαραίτητη ξεκούραση και φροντίδα που χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.