Στιγμές ευτυχίας για τη Σοφία Λεοντίτση - Λίγο πριν γίνει μαμά για 2η φορά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Οι πρώτες φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Σοφία Λεοντίτση - Λίγο πριν γίνει μαμά για 2η φορά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Η Σοφία Λεοντίτση παντρεύτηκε χθες, Σάββατο 23/7, με τον αγαπημένο της Τόλη Χριστοφοράκη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς παράλληλα αναμένει και τον ερχομό του καρπού του ερωτά τους ωσονούπω. Ήδη από την ώρα που ετοιμαζόταν σκεφτόταν τη στιγμή που θα σταθεί στο πλάι του και του αφιέρωνε τραγούδια, όμως μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, στο πλευρό της είχε τον γιο της.

Η ίδια ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο λίγες ώρες πριν την τέλεση με μία συγκινητική ανάρτησή της τονίζοντας την ανυπομονησία της να ονομάζεται πλέον κυρία Χριστοφοράκη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε στα instastories τις πρώτες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, χωρίς να κρύβει την ευτυχία της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Λεοντίτση - Χριστοφοράκη

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου Λεοντίτση - Χριστοφοράκη

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου Λεοντίτση - Χριστοφοράκη

Χριστοφοράκης

φωτογραφία του γάμου Λεοντίτση - Χριστοφοράκη

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου Λεοντίτση - Χριστοφοράκη με το γιο της

Η ανακοίνωση για τον γάμο της

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς και αν το κάνεις δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι .. είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας ..

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφείς μέσα σε όλα , θα γίνω και επίσημα “κυρία Χριστοφοράκη”.. την μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ότι αυτό συνεπάγεται .. περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ κ εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ αγαπώ , είμαι πολύ περήφανη για τη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω ! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά για εμένα, τα λάθη μου , τα σωστά μου, τα ωραία μου και τα άσχημα μου … Εύχομαι να σταθώ αξία της αγάπης σου ..

Μια συμβουλή σε όλους .. όταν μάθετε να συγχωρείται και να χωράτε πολύ αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια , έχετε μια αγκαλιά για εκείνον κ είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποία λάθη του, τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση - γάμος