«Το ρόλο του Δασκάλου...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Αποχαιρέτησε τον ρόλο του και τον αφιέρωσεσε κάποιον σημαντικό για αυτόν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Το ρόλο του Δασκάλου...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Το βράδυ της Πέμπτης 7/7 οι Άγριες Μέλισσες, η επιτυχημένη σειρά του ANT1 που κράτησε συντροφιά στο κοινό τα τελευταία χρόνια, έριξε αυλαία, σκορπίζοντας κλάμα και χειροκρότημα στις ερμηνείες των ηθοποιών. Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν και οι τηλεθεατές δεν θα μπορούσαν να μην απολαύσουν το συγκλονιστικό τέλος(δείτε εδώ τα συγκλονιστικά σχόλια στο Twitter για το φινάλε).

Περισσότερα από 33 χιλιάδες τιτιβίσματα γράφτηκαν για το φινάλε των Άγριων Μελισσών με τις καθηλωτικές ερμηνείες που έκαναν το κοινό να αποθεώσει τη σειρά και στα social media.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης γνώρισε την αποθέωση από το κοινό και για πολλές μέρες συζητούσαν το επικό του τέλος.

Εξαιρετική ερμηνεία είχε ωστόσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Λάμπρος Σεβαστός) που επιτέλους έγινε μπαμπάς με το Λενιώ του, ενώ συγχώρησε και τους Δούκα και Μελέτη για όσα προηγήθηκαν στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Χθες, Σάββατο 23/7, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση, δύο περίπου εβδομάδες μετά το τέλος της σειράς αποχαιρετώντας τον ρόλο του και θυμούμενος τον δικό του αγαπημένο δάσκαλο.

«Μία από κάθε χρονιά! Αυτές τις τρεις θα ξεχωρίσω για να πω το μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τηλεθεατές και συντελεστές, και αφιερώνοντας το ρόλο του Δασκάλου στον δικό μου ΔΑΣΚΑΛΟ που γνώρισα κυρίως μέσα από τα βιβλία του και γεννήθηκε σαν σήμερα. Τον Δημήτρη Λιαντίνη!».

Τα likes φυσικά έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτησή του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών» Διαγραφή Οι αλλαγές αποθηκεύτηκαν.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Γκοτσόπουλου στην Κίτσου με αφορμή το μεγάλο φινάλε

Έφτασε η ώρα που περιμέναμε πως και πως εδώ και πάρα πολύ καιρό, και δεν αναφερόμαστε στο μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, αλλά στο παιδί του Λάμπρου και της Ελένης, που ήρθε στον κόσμο, και με τον πιο απρόσμενο τρόπο, μιας και αντί για την Ρίζω η τη Σοφούλα, την Ελένη ξεγέννησε ο Δούκας σε μία σκηνή που λύγισε και τους πιο δυνατούς.

Ωστόσο μιλώντας για αποχαιρετισμούς, με αφορμή το σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης 7/7 πολλοί είναι οι ηθοποιοί που αποχαιρέτησαν την σειρά, όχι όμως ο πρωταγωνιστής Λάμπρος, ο οποίος μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση από το σημερινό επεισόδιο, αγκαλιά με την Ελένη και το παιδί τους, αποφάσισε να ευχαριστήσει την τηλεοπτική παρτενέρ του!

Πιο χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Ενόψει του αποψινού τελευταίου επεισοδίου θα αφήσω αυτό χωρίς σχόλια.. @marika.kitsou.official ευχαριστώ για αυτά τα τρία χρόνια... για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ μου ! Υ.γ Δεν είναι αποχαιρετιστήρια ανάρτηση μπορεί να μην υπάρξει και πότε!

 Το δημόσιο ευχαριστώ του Γκοτσόπουλου στην Κίτσου με αφορμή το μεγάλο φινάλε