Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του γάμου τους Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά - Πότε θα γίνει

Ανυπομονούν να επισημοποιήσουν την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του γάμου τους Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά - Πότε θα γίνει

Για τον λαμπερό τους γάμο ετοιμάζονται Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι μπορεί να ήταν χωριά για μήνες λόγω του Survivor 5, ωστόσο είναι και πάλι μαζί και περιμένουν με ανυπομονησία την όμορφη αυτή μέρα, όσο απολαμβάνουν προς το παρόν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πλησιάζει ο γάμος Σοϊλέδη - Αντωνά

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Αντωνίου και την Realnews, οι προετοιμασίες για το μυστήριο έχουν ξεκινήσει κι έχουν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πλησιάζει ο γάμος Σοϊλέδη - Αντωνά

Όλη η αλήθεια πίσω από το άγριο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά την ώρα του αποτελέσματος

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Love it, βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκουντ και μαζί του ήταν και η μέλλουσα γυναίκα του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αποκάλυψαν πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, ενώ η δεύτερη προχώρησε και σε ορισμένες σοκαριστικές δηλώσεις για το σκηνικό που κρύβεται πίσω από το θυμωμένο της πρόσωπο την ώρα που ανακοινώθηκε ο νικητής του Survivor 5.

Η δημοσιογράφος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Πιο πολύ η παγωμάρα σε αυτό το περιβόητο βλέμμα είναι η στεναχώρια και η κούραση. Είμαι από τις έξι το πρωί στη δουλειά, θέλω να πω, καθημερινά και στον τελικό είχα πάει σερί από τη δουλειά. Είχα πάνω μου την κούραση του αιώνα, την ψυχολογική και όλων αυτών των πραγμάτων. Υπήρχε και ένα παρασκήνιο το οποίο τώρα θα το πω.

Καθώς ήμουν στην κερκίδα και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω χωρίς να θέλω να τον κατανομάσω – προφανώς αντιλαμβάνεστε ποιος μπορεί να είναι – ο οποίος έλεγε «σταυρώστε τον» και με τελίτσες μια πολύ άσχημη βρισιά. «Σταυρώστε τον, σταυρώστε τον». Δηλαδή… Τι να πω, τι να λέμε τώρα».