Survivor 5: «Δεν έχω τάσεις αρχηγού» - "Απασφάλισε" ο Άρης Σοϊλέδης για τον πόλεμο που δέχθηκε στο παιχνίδι

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν έχω τάσεις αρχηγού» -

Αφού έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, ο Άρης Σοϊλέδης, που βγήκε δεύτερος στη ψηφοφορία του κοινού στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, και μίλησε για όλους και για όλα όσα έζησε το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, προσπάθησε να δικαιολογήσει την έκφραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, στο άκουσμα του νικητή και στην πορεία εξήγησε την στρατηγική του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν άφησε εκτός και τον πόλεμο που δέχθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη για το Survivor 5

«Νομίζω το είδατε κι εσείς, αλλά μέσα σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να φερθεί όπως θέλει για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Όταν βλέπεις έναν Άρη όπου αγωνιστικά δεν μπορείς να τον χτυπήσεις, δεν είναι ούτε ψώνιο, ούτε τίποτα, θα τον χτυπήσεις κάπου αλλού.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι, επειδή έδειξα πολλά πράγματα για τη Μαρία, τον γάμο μας και ίσως να έδειξα ότι εκεί είμαι λίγο ευαίσθητος, θεωρώ ότι κάποιοι ίσως και να πάτησαν πάνω σε αυτό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να πω κακίες για κάποιον. Με τη Μαρία μένουμε σε 65τμ στη Γλυφάδα. Αν ήθελα βίλες η δουλειά μου θα μπορούσε να μου τις προσφέρει. Δεν είμαι εγώ αυτός, θέλω να έχω μια οικογένεια όμορφη χαρούμενη, δεν με νοιάζει αν αυτό θα είναι σε βίλα. Δεν το έχω πει ποτέ.

Είχαμε μια κουβέντα όλοι μαζί και συζητούσαμε για τις ζωές μας και είπα ότι εγώ θα βγω θα παντρευτώ και επειδή ζούμε με τη Μαρία σε ένα σπίτι 65τμ, αυτό που θέλουμε είναι να μεταφερθούμε σε ένα άλλο σπίτι με δύο υπνοδωμάτια. Δεν είπα ούτε βίλες, ούτε τίποτα τέτοιο. Νομίζω ότι όλο αυτό είχε τον σκοπό του».

«Μου βγήκε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, δεν ήθελα να χάσω με τίποτα, αλλά με την καλή έννοια. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να μπουστάρει τον εαυτό του. Εγώ έτσι έχω μάθει να το κάνω. Ποτέ δεν ένιωσα αρχηγός. Δεν έχω υπάρξει αρχηγός σε ομάδα ποτέ.

Δεν έχω τις τάσεις του αρχηγού, δεν ήθελα να είμαι, δεν ήθελα να φαίνομαι. Έχει ακουστεί από άλλους, που δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις. Εγώ ήθελα να έχω τους συμπαίκτες μου σε καλή ψυχολογική κατάσταση και για εμένα μια μεγάλη νίκη, σε όσες ομάδες ήμουν είχαν άνοδο, ήθελα να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη», κατέληξε.

Η πρώτη ανάρτησή του μετά το τέλος του παιχνιδιού

Την Πέμπτη 7/7 αφού επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι του και σιγά σιγά στις παλιές του συνήθειες, πήρε το κινητό του στα χέρια και έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media. Εκείνος μαζί με την καλή ήταν καλεσμένοι στο σπίτι του κουμπάρου τους, Κώστα Φραγκολιά για να απολαύσουν όλοι μαζί ένα γεύμα μετά από πάρα πολύ καιρό.

«Έχω επιστρέψει, μόλις άνοιξα το κινητό μου τα μηνύματά σας είναι άπειρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Βρίσκομαι με πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα και με περιμένει κάτι μαγικό».