Survivor 5: O Σοϊλέδης "σπάει" τη σιωπή του για το σάλο που προκλήθηκε με την Αντωνά - «Αν χοροπηδούσε και...»

«Επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: O Σοϊλέδης

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it προκειμένου να μιλήσει για όλους και όλα το μεσημέρι της Παρασκευής 8/7, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο δυνατός παίκτης που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor και έτοιμος να ξεκαθαρίσει καταστάσεις και γεγονότα μέσα από την πρώτη του συνέντευξη εκτός παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, κλήθηκε και σχολίασε το βλέμμα που έριξε η Μαρία Αντωνά στον μεγάλο τελικό, το οποίο συζητήθηκε από όλους, και πολλοί την έκριναν πολύ σκληρά για όλο το σκηνικό.

Η απάντηση του Σοϊλέδη για το βλέμα της Αντωνά

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός.

Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου» ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι κάλεσε το ζευγάρι να βγουν μετά τον τελικό και εκείνοι δεν τους ακολούθησαν, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως εκείνος έκανε την πρόταση εξαρχής, ωστόσο εξαιτίας της κούρασης και του γεγονότος ότι ήθελε να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, προτίμησε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Το δράμα πίσω από το χαμόγελο του - Η απώλεια που τον τσάκισε και συνεχίζει να ζει με αυτήν

Για κάποιους ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το Survivor 5 και άξιζε να πάρει τη νίκη, ενώ για κάποιος άλλους είχε ηγετικό χαρακτήρα που τους "κλώτσαγε" λίγο στο να τον θέλουν νικητή, όμως κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι ένα πολύ καλό και φιλότιμο άτομο, για το οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, οι περισσότεροι τουλάχιστον, γιατί ο Τάκης σίγουρα όχι, καθώς αποτελεί στήριγμα κυρίως για την οικογένεια του με όσα έχουν περάσει.

Μιλά σπάνια για αυτό το θέμα, ωστόσο είχε αναφερθεί και στο Survivor για την απώλεια που του στοίχησε, αυτή του αδερφού του, και λίγο καιρό μετά του πατέρα του.

«Δεν το πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσω τόσο νωρίς ΣΑΦΑΚΑ ΜΟΥ. Πάντα θα θυμάμαι τις τρέλες σου και το πόσο διψούσες για περιπέτειες. Ξεπέρασες όμως τα όρια ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ. Να ξεκουράσεις την ψυχούλα σου γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ και εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα R.I.P» είχε γράψει τότε σε ανάρτησή του ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δίνω τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ο θάνατος του αδερφού μου ήταν ξαφνικός. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δυνατό σοκ για όλη την οικογένεια. Αλλά αυτές είναι επιλογές που κάνει ο Θεός. Κανένας άλλος δεν ξέρει πότε και τι θα γίνει. Αυτό επέλεξε και αυτό σεβόμαστε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια γιατί ήμουν και μακριά. Δεν ήμουν εδώ να στηρίξω τη μάνα μου, να στηρίξω τον πατέρα μου που και αυτός τώρα περνάει πολύ δύσκολα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οι προπονήσεις. Με στήριξε πάρα πολύ η κοπέλα μου, κυρίως ψυχολογικά. Ήταν δίπλα μου, εκεί. Πάντα βράχος. Την ευχαριστώ πολύ για αυτό» είχε πει σε συνέντευξη λίγο μετά τον θάνατο του.