Star: Είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια - Πρόσωπο ''έκπληξη'' στο νέο πρωινό του καναλιού

Σε μια διαφορετική στήλη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Star: Είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια - Πρόσωπο ''έκπληξη'' στο νέο πρωινό του καναλιού

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω κάτω, μιας και οι σταθμοί ετοιμάζονται να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να τα πάνε καλά. Μάλιστα, οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από κανάλι σε κανάλι.

Σε "θρίλερ" έχει μετατραπεί το ζήτημα της πρωινής ζώνης του Star, μιας και πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα έχουν τα ηνία της παρουσίασης μετά το τέλος της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά, κάτι που εκείνοι ωστόσο δεν επιθυμούσαν όπως σχολίασαν.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο που έρχονται στην δημοσιότητα, θέλουν το Star να έχει αποφασίσει για το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή του ζώνη, και θα είναι η Ελένη Χατζίδου ο Ετεοκλής Παύλου.

Πρόσωπο έκπληξη για το νέο πρωινό του Star

Παράλληλα, σύμφωνα με την Real, ένα πρόσωπο που συζητά για να ενταχθεί στο νέο πρωινό του Star και αποτελεί πραγματική έκπληξη είναι η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Καστάνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι της Κηφισιάς για να αναλάβει μια στήλη με θέματα σχέσεων και σεξ στα πρότυπα της Dr. Ruth της αμερικανικής τηλεόρασης. Η Ελένη Καστανή συμμετείχε ήδη σε δοκιμαστικό, όπου για τη συγκεκριμένη ενότητα πλαισιωνόταν από έναν ψυχολόγο, ειδικό σχέσεων, και μια σεξολόγο.

Όσο για το πάνελ, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται η Λιλή Πυράκη (τη βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη), η Μαίρη Αργυριάδου (από το Open), ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος και ο δημοσιογράφος και «φωνή του "Shopping star"» Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Μου έκαναν πρόταση για το 50-50 αλλά αρνήθηκα γιατί...»

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη, η οποία έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε και τις πολλές προτάσεις που είχε για την τηλεόραση και αρνήθηκε. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις ήταν τόσο για σειρές, όσο και για την παρουσίαση εκπομπών.

«Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο. Απέρριψα και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Απέρριψα το 50 – 50 που μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή αλλά στη διανομή των ρόλων ήταν μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες. Δεν μου είπαν τους συγκεκριμένους που έπαιξαν, δηλαδή ο Μπουλάς, ο Χαϊκάλης κι ο Φιλιππίδης. Είπα μήπως δεν ταιριάζουμε ηλικιακά και μετά όταν είδα το τρέιλερ είπα α γιατί δεν μου είπαν ξανά» ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

«Τιμωρήθηκα πολύ που έκανα εδώ στον ΑΝΤ1 «Τα Κορίτσια του μπαμπά» και δεν είχα κάνει το «Λατρεμένοι Γείτονες» στο Mega. Είμαι η μόνη από τις κωμικούς ηθοποιούς, που δεν έχω παίξει σε ξένο format» συμπλήρωσε η Ελένη Καστάνη.

«Είχα δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση. Μου ζήτησαν να κάνω το Πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός και ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η

τελευταία πρόταση ήταν να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολιά. Είπα συγγνώμη και εξήγησα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά».

Σχετικά με τις συνεργασίες της η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Στις δουλειές μου δεν δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά και αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μην με πάρει σε μία παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ό,τι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού».