Περήφανοι πατέρας και αδερφός - Η φωτογραφία του Λάμπη Ευαγγελάτου με την Λυδία στην ορκωμοσία της

Σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περήφανοι πατέρας και αδερφός - Η φωτογραφία του Λάμπη Ευαγγελάτου με την Λυδία στην ορκωμοσία της

Μια πολύ ξεχωριστή και συγκινητική μέρα βίωσε η οικογένεια Ευαγγελάτου μιας και η Λυδία αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία με την κόρη της, με την παρουσιάστρια να είναι πιο περήφανη από ποτέ.

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα (δείτε την εδώ).

Η φωτογραφία του Λάμπη Ευαγγελάτου με την αδερφή του, Λυδία, στην αποφοίτησή του

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 24/7, ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή του από τη λαμπερή εκείνη βραδιά.

«7/7» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λάμπης Ευαγγελάτος, αποκαλύπτοντας δηλαδή την ημερομηνία της αποφοίτησης της αδερφής του.

Η φωτογραφία του Λάμπη Ευαγγελάτου με την αδερφή του, Λυδία, στην αποφοίτησή του

Η Περουβιανή σύντροφος του γιου της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευγγελάτου

Ο 22χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου δεν θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω του παρόλο που οι γονείς του είναι διάσημοι. Μάλιστα, σπάνια κάνει και αναρτήσεις στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Ο πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει είναι μια από έξοδο του, αλλά και μια όπου ποζάρει με την κούκλα σύντροφο του που έχει καταγωγή από το Περού.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος γνωρίστηκε με την Marie Riesser στο πανεπιστήμιο όπου και οι δύο σπουδάζουν Νομική στο Λονδίνο (δείτε το σπίτι του στην Αγγλία), ενώ τα Χριστούγεννα του 2020 τα πέρασαν μαζί στην Αθήνα.

Η νεαρή έχει γνωρίσει μάλιστα τους δυο παρουσιαστές γονείς του οι οποίοι την έχουν εγκρίνει αν θυμηθούμε πως στην πρώτη φωτογραφία που είχαν αναρτήσεις τους είχε σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου.