«Από Σεπτέμβριο, ο Αδύναμος Κρίκος...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος για τη μεταγραφή του στην ΕΡΤ

ο παρουσιαστής μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στην Κρατική Τηλεόραση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Από Σεπτέμβριο, ο Αδύναμος Κρίκος...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος για τη μεταγραφή του στην ΕΡΤ

Ο Τάσο Τρύφωνος φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 24/7 στην εκπομπή «Με νέα ματιά» με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Ευτύχη Γρυφάκη. Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στην Κρατική Τηλεόραση με τον «Αδύναμο Κρίκο» (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για το μέλλον του) μίλησε για τα γυρίσματα που ξεκινούν, την ώρα μετάδοσης της εκπομπής και όλες τις αλλαγές που θα δούμε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Τρύφωνος για τη μεταγραφή του

«Από Σεπτέμβριο, ο Αδύναμος Κρίκος θα είναι εδώ στην ΕΡΤ καθημερινά. Στις 19.00 θα προβάλλεται η εκπομπή, αν κατάλαβα καλά κι αν δεν αλλάξει κάτι. Ελπίζω ότι θα κρατάμε καλή παρέα στους τηλεθεατές» ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος.«Εγώ έχω ένα καρμικό με την ΕΡΤ. Όταν ήμουν μικρός, ανέκαθεν ήμουν τηλεορασάκιας. Και λέω κοίταξε να δεις που μετά από τόσα χρόνια, θα είμαι στην ΕΡΤ κάθε απόγευμα. Ξεκινάμε αύριο τα γυρίσματα. Κάνουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα, είναι εξαντλητικό πολύ και πρέπει να ξέρεις εκείνη την ώρα τι απαντάνε. Πρέπει να προσέξεις να μην ξεφεύγεις από τα όρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Με νέα ματιά».

Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Πιο αδύναμο κρίκο

Δύο ήταν τα κανάλια που διεκδικούσαν τον Τάσο Τρύφωνος, όμως η ΕΡΤ ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια, από όπου και επίσημα πλέον θα προβάλλεται καθημερινά - συγκεκριμένα στην ΕΡΤ1- από τον Σεπτέμβριο.

Στις 12/7 η ΕΡΤ ανακοίνωσε κι επίσημα τη μετακόμιση της εκπομπής και του παρουσιαστή της, γράφοντας:

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και «φαρμακερές» ατάκες για κάθε παίκτη. Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο αδύναμος κρίκος επιστρέφει στην ΕΡΤ1 την νέα σεζόν

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον «πιο αδύναμο κρίκο», κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!»

Πριν μια βδομάδα, μάλιστα, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού προκειμένου να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του φίλους ενώ την Πέμπτη 21/7 έκανε μια επίσκεψη στο νέο του τηλεοπτικό σπίτι και φυσικά απαθανάτισε τη στιγμή στα social media.

Αδύναμος Κρίκος ΕΡΤ

Ο Τάσος Τρύφωνος πόζαρε έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κι έγραψε:

«Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά στην ΕΡΤ1».

Τρύφωνος  στην ΕΡΤ