Με τα χέρια ενωμένα σαν να είναι "ένα" αποχώρησαν από το Δημαρχείο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της Σοφίας Λεοντίτση

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τα χέρια ενωμένα σαν να είναι

Η Σοφία Λεοντίτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου για να είμαστε ακριβείς, και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη. Όλα έγιναν σχετικά κρυφά, καθώς μέχρι και η ανακοίνωση του γεγονότος έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ στην τελετή ήταν μαζί τους λίγοι και καλοί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε βήμα βήμα όλα όσα έγιναν, από τη στιγμή που η νύφη έφτασε με το πουπουλένιο της φόρεμα κρατώντας τον γιο της από το χέρι, μέχρι και τη στιγμή που "έπεσαν" οι υπογραφές και το ζευγάρι έγινε "ένα". Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν τα συναισθήματά τους και εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Μάλιστα, ο γιος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks ήταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια και αποχώρησαν οι τρεις τους ενωμένοι από τον χώρο, σαν να πανηγύριζαν μία νίκη που κατάφεραν να πετύχουν.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Σοφίας Λεοντίτση με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Σοφία Λεοντίτση - γιος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση

Παντρεύτηκε η Σοφία Λεοντίτση

Σοφία Λεοντίτση - Χριστοφοράκης - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση - Τόλης Χριστοφοράκης

Τόλης Χριστοφοράκης - Σοφία Λεοντίτση

Του αφιέρωνε τραγούδια λίγες ώρες πριν το μυστήριο

Η Σοφία Λεοντίτση ανακοίνωσε την Παρασκευή 22/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έφτασε η μέρα που θα ντυθεί στα λευκά και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη.

Η μέρα αυτή έφτασε, λοιπόν, και το Σάββατο 23/7 η ίδια ανέβασε κάποια στόρι στο προφίλ της δείχνοντας κάποια στοιχεία από την τελική της εμφάνιση με το νυφικό, προχωρώντας όμως και σε μία αφιέρωση προς τον σύντροφό της. Το τραγούδι που επέλεξε για εκείνον είναι το "Όσο τίποτα σε θέλω" του Νίκου Οικονομόπουλου, δείχνοντας την ανυπομονησία της να σταθεί στο πλευρό του και να γίνουν "ένα".

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση