Το κοινό τον αποδοκίμασε εν μέσω αγώνα - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή Πικέ

Μετά τον χωρισμό με τη Σακίρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το κοινό τον αποδοκίμασε εν μέσω αγώνα - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή Πικέ

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν λίγο καιρό η είδηση, πως η διεθνής τραγουδίστρια Σακίρα και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Πικέ, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιών, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, και φημολογείται πως ο λόγος είναι η απιστία του, μιας και ακούγεται πως η τραγουδίστρια τον έπιασε στα πράσα με άλλη γυναίκα.

Η αντίδραση του Πικέ στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων

Ύστερα από αυτό το γεγονός, φαίνεται πως οι φίλαθλοι σε αγώνα του Πικέ πήραν θέση με τον δικό τους τρόπο στο διαζύγιο του με τη Σακίρα. Συγκεκριμένα, στο Λας Βέγκας αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τα ξημερώματα της Κυριακής 24/7 η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να μην είχε πολλά γκολ, είχε όμως πλειάδα αστεριών, ένταση, φάσεις και τελικό νικητή με 1-0 τους Καταλανούς.

Εκτός από το αγωνιστικό ωστόσο, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα στοχοποιήθηκε από το κοινό, το οποίο εν μέσω του αγώνα αποθέωσε την Κολομβιανή τραγουδίστρια κι αποδοκίμασε παράλληλα τον παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Όταν ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σηκώθηκε για ζέσταμα, οι θεατές δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, ενώ την ίδια στιγμή φώναζαν το όνομα της Σακίρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο συμπαίκτης του Πικέ στην Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Άλμπα σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες αποδοκιμασίες είπε: «Δεν νομίζω να ασχολείται ιδιαίτερα. Θεωρώ πως οι αποδοκιμασίες περισσότερο του δίνουν κίνητρο. Δεν πρόκειται να χάσει και τον ύπνο του».

Δεν την απάτησε, είχαν ανοιχτή σχέση! - Οι απίστευτες αποκαλύψεις από την πλευρά του Πικέ

Πανικός επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον χωρισμό "βόμβα" του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα! Το ζευγάρι ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο με κοινή τους δήλωση πως χωρίζει, μετά από 12 χρόνια σχέσης, και λίγο μετά αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο σχετικά με την απιστία του και το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον Πικέ, κάτι που υποστήριξε ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

«Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του», δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Σακίρα».

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles.

TAGS