Δεν αφήνει συναυλία που να μην είναι εκεί - Σχεδόν άβαφη η Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν αφήνει συναυλία που να μην είναι εκεί - Σχεδόν άβαφη η Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος μετρούν τέσσερα χρόνια γάμου και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ελένη, που είναι και ο καρπός του έρωτά τους, ωστόσο πολλές φορές οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή χρειάζεται να περνούν αρκετό χρόνο μακριά του εξαιτίας του επαγγέλματός του και των ταξιδιών που πρέπει να κάνει.

Τον χαμένο χρόνο, λοιπόν, προσπαθεί να αναπληρώσει η σύντροφός του, καθώς το Σάββατο 23/7 η ίδια ετοιμάστηκε και πήγε στη συναυλία που πραγματοποίησε ο αγαπημένος της για να τον απολαύσει και να τον θαυμάσει. Ανέβασε, μάλιστα, και ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει για αυτή τη βραδιά.

Η ανάρτηση της Υβόννη Μπόσνιακ πριν την συναυλία του Αντώνη Ρέμου

«Έτοιμη για απόψε...», έγραψε χαρακτηριστικά, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε σφιχτό κότσο και διατηρώντας το make up της φυσικό, χωρίς υπερβολές, αν και το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φώτοσοπ και φίλτρα μας το έχει δείξει εδώ. Στον λαιμό της φορούσε και δύο μικρά και διακριτικά κολιέ για να δώσει λίγη λάμψη στο σύνολό της.

Υβόννη Μπόσνιακ

Με κοντό τζιν σορτσάκι και τακούνια - Άλλη μία εμφάνισή της σε αντίστοιχη περίπτωση

Η πιο πιστή θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου είναι αναντίρρητα η αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις εμφανίσεις του και να στηρίζει πιο πολύ από τον καθέναν.

Για αυτό λοιπόν η ίδια έδωσε το παρών και το βράδυ της Τρίτης 21/6 στο θέατρο Άλσος όπου ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια φοβερή συναυλία που ήταν φυσικά γεμάτη από κόσμο, ενώ η Υβόννη πριν μερικές μέρες βρέθηκε και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος παρέα με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια που τα "σπάσανε" μάλιστα για τα καλά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την Υβόννη, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο στενό μπλουζάκι, με ένα τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές εσπαντρίγιες. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και έπειτα έκατσε σε μια από τις μπροστινές θέσεις.

undefined

undefined