Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν ερωτεύομαι εύκολα...» - Άκρως αποκαλυπτική η Δανάη Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

Ανέφερε και ποιοι άνδρες την ελκύουν

«Δεν ερωτεύομαι εύκολα...» - Άκρως αποκαλυπτική η Δανάη Μπάρκα για την προσωπική της ζωή
News 24.07.2022 21:32
Από Youweekly Team

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα νέο και φρέσκο κορίτσι που έχει έρθει με έναν άλλο αέρα να αλλάξει τα δεδομένα της παρουσίασης. Δυστυχώς, δέχεται αρκετά κακόβουλα σχόλια για την εμφάνιση, αλλά και την συμπεριφορά της, με την ίδια να απαντά και να βάζει στην θέση του οποιονδήποτε προσπαθεί να την "ρίξει". Για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο, καθώς θεωρεί πως δεν χρειάζεται να αρέσουμε όλοι σε όλους, αλλά μπορούμε να είμαστε ευγενικοί.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που θεωρεί σημαντικό στη ζωή της και αυτό είναι ο έρωτας. μιλώντας, λοιπόν, στο περιοδικό Secret, αποκάλυψε ποιο είναι το στυλ άνδρα που την ελκύει, αν την φλερτάρουν λόγω της τηλεόρασης ή αν φοβούνται και άλλα πολλά.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Σε φλερτάρουν οι άνδρες περισσότερο ή λιγότερο τώρα, που εκτίθεσαι πιο πολύ λόγω τηλεόρασης;

Νομίζω περισσότερο, αλλά γενικά το φλερτ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα καβούκια μας, πιο φοβισμένοι, πιο προβληματισμένοι με όλα αυτά που ζούμε. Έχουν έρθει και τα πάνω κάτω, κυρίως στη γενιά μου. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι όμορφο. Το φλερτ είναι ζωή.

Δανάη Μπάρκα

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Μεγάλο, όπως σε όλους. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε συχνά. Ενθουσιάζομαι αρκετές φορές και μετά τα εκλογικεύω. Θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι να είμαι πιο χαλαρή…

Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να έχει…

Χιούμορ, ευγένεια και καλή καρδιά. Θα ήθελα να είναι γενναιόδωρος, τρυφερός με τους ανθρώπους που αγαπάω και να υπάρχει κατανόηση σε σχέση με τη δουλειά και το πρόγραμμά μου.

«Ήταν ασύλληπτα...»

Η Δανάη Μπάρκα - η οποία πρόσφατα τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (δείτε την εδώ) - παραχώρησε άλλη μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την βοήθεια που έχει προσφέρει σε άλλα κορίτσια να αγαπήσουν το σώμα τους αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αέρα. Επίσης, αποκάλυψε πώς νιώθει όταν την αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Έχεις βοηθήσει πολλά κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Ήσουν πάντα έτσι, ένιωθες τόσο καλά με το σώμα σου;

Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που δυσκολεύτηκες να διαχειριστείς στον αέρα;

Σίγουρα οι στιγμές με τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα και το σοκ μου μπροστά σε αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν. Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα. Θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και στα διαλείμματα να μιλάω με τη Δήμητρα, την αρχισυντάκτριά μας και να είμαι σε κατάσταση απελπισίας. Είμαι αρκετά ευαίσθητη, οπότε τέτοιες καταστάσεις με διαλύουν.

Ένιωσες ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σου πως σε αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και όχι σαν την Δανάη;

Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ. Άρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έπος» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποθέωσε την Δανάη Μπάρκα για την τολμηρή της κίνηση

«Μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα» - Η Δανάη Μπάρκα συγκινεί μιλώντας για τους γονείς της

Share