Η Δανάη Μπάρκα το τόλμησε - Άκρως εξωτική η αλλαγή στην εμφάνιση της παρουσιάστριας

Εσείς θα το κάνατε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Δανάη Μπάρκα το τόλμησε - Άκρως εξωτική η αλλαγή στην εμφάνιση της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις πιο φρέσκιες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Γεμάτη ζωή, τολμηρή δεν διστάζει να χαρεί την κάθε της στιγμή χωρίς να δίνει σημασία στα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση. Τώρα που καλοκαίριασε είπε να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή και έτσι την είδαμε με κοτσιδάκια ράστα να ποζάρει σε ένα κήπο, αφήνοντας άφωνους τους followers της.

Η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν, απολαμβάνει επιτέλους τις διακοπές της σε διάφορα νησιά της χώρας μας και χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα στους φανς της. Μάλιστα πρόσφατα πόζαρε με ολόσωμο μαγιό και ασορτί κορδέλα στα μαλλιά και έκανε το Instagram να παραμιλάει!

Η τολμηρή αλλαγή στο look της Δανάης Μπάρκα

Σε μια πολύ στυλάτη και καλοκαιρινή φωτογραφία με δυο ροδάκινα στα μάτια μας αποκάλυψε το νέο της χτένισμα. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον εξωτικό!

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

«Μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα» - Συγκινεί μιλώντας για τους γονείς της

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7 - για την εμφάνιση της οποίας στην εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει μία άκρως χαρούμενη ανάρτηση -, μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της για φέτος, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την δουλειά της, αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει για τους γονείς της, αλλά και που έχει φτάσει μέχρι εδώ.

Αναφέρθηκε τόσο στην αγαπημένη της μητέρα, Βίκυ Σταυροπούλου όσο και στην επιτυχία της πρωινής της εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα να αντιμετωπίσω σοβαρά την ταμπέλα της «κόρης της Σταυροπούλου» γιατί το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί.

Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου οπότε μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελα τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω.

Εννοώ πως είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντας σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Άρα δεν θα μπορούσε να αμαυρωθεί ποτέ αυτή η σχέση. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη και μακάρι να έχω πάντα αυτή την ταμπέλα».

«Δεν ξέρω τι σημαίνει το μη κανονικό στην τηλεόραση γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με άλλο τρόπο! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό, γιατί δεν οφείλονται μόνο σε μένα τα credits, αν κάνουμε αλλά οφείλεται σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το κανάλι».

«Γιατί δεν με έπιασε ποτέ κανείς να μου πει «δεν το κάνουμε αυτό» ή «δεν καθόμαστε έτσι». Ακόμα και όταν πρωτοξεκινήσαμε και γράφονταν διάφορες κριτικές, δεν μου είπε κανείς «μην κάθεσαι έτσι», «κάτσε σταυροπόδι», «κλάψε», «γέλα». Οπότε δεν ξέρω τον άλλο τρόπο για να ξέρω τι είναι κανονικό» συμπλήρωσε ακόμα η Δανάη Μπάρκα.