Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της η Ναταλία Γερμανού - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της η Ναταλία Γερμανού - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Άλλη μία από τις εκπομπές που θα τελειώσουν σύντομα και θα κάνουν ένα διάλειμμα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να προετοιμαστούν και να ξεκινήσουν δυναμικά την επόμενη σεζόν, είναι και η αυτή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της επιτυχημένης εκπομπής του ALPHA, μέχρι να συμβεί αυτό, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις με πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 9/7, στον καναπέ του μεσημεριανού θα βρεθεί η Δανάη Μπάρκα. Η ίδια, μάλιστα, έριξε αυλαία το πρωί της Παρασκευής 8/7 και δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της. Η ίδια δύο χρόνια τώρα λέει την καλημέρα της τους τηλεθεατές του MEGA σκορπίζοντας χαμόγελα, ενώ ήταν και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς η εκπομπή της έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την καλεσμένη της

Την είδηση για το κάλεσμα την έκανε γνωστή η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα πολύ γλυκό story με την φωτογραφία της παρουσιάστριας.

"Αυτό το κορίτσι το αληθινό, το κανονικό, το ευγενικό, αυτό το λαχταριστό κουκλί, έρχεται αύριο στο Καλύτερα δε γίνεται" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα

Το συγκινητικό σχόλιο της παρουσιάστριας στο Twitter για τις Άγριες Μέλισσες

Το βράδυ της Πέμπτης 7/7 οι Άγριες Μέλισσες, η επιτυχημένη σειρά του ANT1 που κράτησε συντροφιά στο κοινό τα τελευταία χρόνια, έριξε αυλαία, μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν και οι τηλεθεατές δεν θα μπορούσαν να μην απολαύσουν το συγκλονιστικό τέλος(δείτε εδώ τα συγκλονιστικά σχόλια στο Twitter για το φινάλε).

Περισσότερα από 33 χιλιάδες τιτιβίσματα γράφτηκαν για το φινάλε των Άγριων Μελισσών με τις καθηλωτικές ερμηνείες που έκαναν το κοινό να αποθεώσει τη σειρά και στα social media. Ανάμεσα του και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, φανατικής τηλεθεάτριας της σειράς, ήταν εκείνο στο οποίο συμφωνούμε όλοι

Γερμανου για Αγριες Μέλισσες