Με ολόσωμο μαγιό και ασορτί μαντήλι στο κεφάλι - "Έριξε" το Instagram η Δανάη Μπάρκα

Κούκλα όπως πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ολόσωμο μαγιό και ασορτί μαντήλι στο κεφάλι -

Η Δανάη Μπάρκα έριξε αυλαία στην εκπομπή της Πάμε Δανάη και στην προσπάθειά της να μην κλάψει έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Έτσι, είναι ελεύθερη να απολαύσει το καλοκαίρι που τόσο της αρέσει, χωρίς πιέσεις και υποχρεώσεις στο κεφάλι της. Έτρεξε, λοιπόν, αμέσως στην παραλία και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο ανέμελη από ποτέ, πόζαρε μπροστά από την καταγάλανη θάλασσα με ολόσωμο μαγιό, σε λευκή βάση με μπλέ σχέδια, τα χρώματα της εποχής δηλαδή, και με ασορτί μαντήλι στα μαλλιά, με ένα ήρεμο χαμόγελο και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στον λαιμό της φοράει δύο μικρά κολιέ, που θυμίζουν τα κοχύλια και τις πέρλες της θάλασσας, ενώ είναι η πρώτη φορά που κάποιο μακροσκελές της κείμενο λείπει από την φωτογραφία της.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα μετά το τέλος της εκπομπής

Η Δανάη Μπάρκα στην παραλία

Δανάη Μπάρκα

«Έχω σκοτεινές στιγμές και...»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 9/7 - για την εμφάνιση της οποίας στην εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει μία άκρως χαρούμενη ανάρτηση -, μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της για φέτος.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ταμπέλα «η κόρη της Σταυροπούλου» που ορισμένοι της κόλλησαν, στην αισιοδοξία της που δεν θέλει να χάνει ποτέ αλλά και για την εμπειρία της στην παρουσίαση.

«Δεν με έπιασε κανείς από το κανάλι να μου πει “μην κάθεσαι έτσι, μην κάθεσαι σταυροπόδι”, “κλάψε”, “γέλα”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί να προσπάθησαν να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή επικίνδυνο άθελά τους – αλλά εγώ το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω».

«Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Δεν θα μπορούσε να αμαυρωθεί ποτέ αυτή η σχέση», πρόσθεσε έπειτα.

Στο ντεμπούτο της στην παρουσίαση είχε άγχος να μην στενοχωρήσει κανέναν, όπως είπε. Μπορεί να έχει δείξει πως διαχειρίζεται άψογα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς αλλά αποκάλυψε πως δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολο.

«Έχω σκοτεινές στιγμές και κάνω το λάθος ότι τις κρύβω και τις ζω μόνη μου. Άλλες φορές με καταλαβαίνουν όσοι το ξέρουν. Και ακόμα και αυτά που φαίνονται, οι απαντήσεις, που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο είναι να ανοίγεις μία πλατφόρμα και να βλέπεις σχόλια πολύ άσχημα.

Ακόμα και αν προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω με χαρά δεν είναι πάντα εύκολο. Σκέφτομαι κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία μου και λέω “Θες να έχεις δημιουργήσει ίντριγκες, ξινίλες ή να έχεις παλέψει και να έχεις φύγει με χαμόγελο;».