Πήγε σε event με διαφορετικά παπούτσια - Χαμός στο Instagram της Μαρίνας Πατούλη λόγω της εμφάνισης της

Για ακόμη μια φορά δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια για την αυτοπεποίθηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήγε σε event με διαφορετικά παπούτσια - Χαμός στο Instagram της Μαρίνας Πατούλη λόγω της εμφάνισης της

Η Μαρίνα Πατούλη από την ημέρα που άνοιξε το μαγαζί της στην Μύκονο, έχει ανανεωθεί πολύ και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ ευτυχισμένη μετά την οριστική σελίδα που γύρισε στη ζωή της, λόγω του διαζυγίου της με τον Γιώργο Πατούλη με τον οποίο ήταν μαζί 35 χρόνια.

Η επιχειρηματίας βρίσκεται μόνιμα στο νησί των ανέμων και δεν λείπει λεπτό από το κατάστημα της. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που κοινοποιεί βίντεο με τον πανζουρλισμό που επικρατεί μέσα στο μαγαζί από τους τουρίστες.

Βέβαια, πάντα βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Τα βράδια απολαμβάνει τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού μαζί με φίλους αλλά και τον Βλάσση Χολέβα (δείτε βίντεο από το ξεσάλωμα τους). Πρόσφατα, βρέθηκε σε ένα event και ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μίνι μπλε φόρεμα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μια ολόσωμη φωτογραφία της που προκάλεσε χαμό στα σχόλια. H Μαρίνα Πατούλη πολλές φορές έχει δηλώσει πως η μόδα είναι προσωπική έκφραση και ανατροπή στερεοτύπων, για αυτό και στο εν λόγω event επέλεξε να φορέσει διαφορετικά mules παπούτσια. Οι διαδικτυακές της φίλες σχολίασαν πως ήταν υπέροχη και την αποθέωσαν για την αυτοπεποίθηση της.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Πως διατηρεί το κορμί της

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 54 ετών, ωστόσο, έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σώμα και κυρίως πολύ ωραία πόδια. Για αυτό κιόλας μπορεί να φοράει άνετη κοντά σορτσάκια και να περπατάει στα στενά της Μυκόνου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της. Μάλιστα, πουλάει κομμάτια της συλλογής της στο κατάστημα που άνοιξε στο νησί των ανέμων.

Μπορεί λοιπόν να έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα πλέον, ωστόσο, πάντα προσέχει την διατροφή της για να μην ξεφεύγει. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!