Ασύλληπτος θρήνος για την Ρένα Κουμιώτη - Πέθανε ο γιος της

Αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτος θρήνος για την Ρένα Κουμιώτη - Πέθανε ο γιος της

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Ρένα Κουμιώτη (όπως και ο Ρένος Χαραλαμπίδης). Η τραγουδίστρια είναι βυθισμένη στο θρήνο, μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου της. Ο πόνος που περνάει μια μητέρα που χάνει το παιδί της είναι αβάσταχτος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα και της εφημερίδας Espresso ο πρωτότοκος γιος της και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη έφυγε ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του. Μάλιστα, η ίδια δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του, λόγω προβλημάτων που έχει με την υγεία της.

Η 74χρονη τραγουδίστρια μετά το χαμό του γιου της, αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Η εξομολόγηση που είχε κάνει η Ρένα Κουμιώτη για το γιο της

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο «δύο» τις χάλαγα τις σχέσεις μου.

Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το '74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου» είχε πει σε συνέντευξή της στην Lifo η Ρένα Κουμιώτη.