Πολύ ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου - Έγινε γνωστό πως...

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για την Έλενα Παπαρίζου - Έγινε γνωστό πως...

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα και όχι άδικα, καθώς μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες που έχουν "σκίσει" και στο εξωτερικό. Σε κάθε της συναυλία γίνεται χαμός από τον κόσμο, ενώ κάθε της εμφάνιση στην τηλεόραση κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Εδώ και 6 χρόνια λοιπόν, την παρακολουθούμε και στο The Voice στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών, να κοουτσάρει νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

Θα δούμε την Παπαρίζου στο νέο κύκλο του The Voice;

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες που έκαναν λόγο για αλλαγή ενός τουλάχιστον μέλους της επιτροπής, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με το Τηλέραμα. Βέβαια κάποιοι, δέχτηκαν προτάσεις από άλλο τηλεοπτικό κανάλι, αλλά τελικά θα συνεχίσουν στο The Voice, ανάμεσα τους και η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως έντονες φήμες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να διεκδικεί μια εκ των 4 θέσεων.

The Voice κριτές

Η νικήτρια του τελευταίου The Voice άνηκε στην ομάδα του Ρουβά

Στις18/5 μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου κυκλοφόρησε το πρώτο της single.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Το πρώτο της single με τίτλο «Λογική» σε pop ήχους μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, a Universal Music Company, και συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ, η Άννα Αργυρού και το σκηνοθετικό team βρέθηκαν στις πανέμορφες Ράχες Φθιώτιδας, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την αγγλική έκδοση του τραγουδιού “Give Me Love” που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Στο πλευρό της Άννας κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού βρέθηκε ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες στην Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια για το πρώτο της single.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Λογική» υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, ένα team που τελευταία μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» της Αναστασίας και η «Στάχτη» της Άσπας.