Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι νέες τις φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι ανέβασαν επικίνδυνα τον υδράργυρο

Κορμάρα στα 50 της η γνωστή τραγουδίστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι νέες τις φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι ανέβασαν επικίνδυνα τον υδράργυρο

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Είτε πάνω στην πίστα, είτε σε κάποια δημόσια έξοδο, είτε με μαγιό, η τραγουδίστρια ξέρει να εντυπωσιάζει και να κρατάει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της αμείωτο. Οι νέες της φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι μάλιστα, αποδεικνύουν ότι στα 50 της χρόνια διατηρεί κορμί που πολλές παλεύουν για να χτίσουν.

Το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό βέβαια, εκτός από εκδηλώσεις θαυμασμού της έχει προκαλέσει στο παρελθόν και ακραία σκηνικά, όπως ήταν αυτό με ένα θαυμαστή της, που είχε αποκαλύψει ότι την παρακολουθεί. Μάλιστα είχε δώσει και στη δημοσιότητα ένα γράμμα του και πραγματικά τα όσα της έγραφε σόκαραν το κοινό!

Οι φωτογραφίες της Μαλλιωτάκη με το μπικίνι που ''κόλασαν'' το instagram

Πόζαρε στην παραλία με μαύρο μπικίνι και πραγματικά εντυπωσίασε τους followers της στο Instagram με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η εντυπωσιακή Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει με μαύρο μπικίνι

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Της είχαν ''χρεώσει'' πρόσφατα ότι είναι ζευγάρι με τον Βαλάντη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είχε μιλήσει πριν κάποιους μήνες ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν.

Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό».

Ξέσπασε ο Βαλάντης για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.