"Λιώνουν" από έρωτα η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμη Σταθακοστώπουλος - Η νέα τρυφερή ανάρτηση στα social

Περιμένουν πως και πως τον ερχομό του μωρού τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος καθώς αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Όπως είναι λοιπόν λόγικό και οι δυο ανυπομονούν πως και πως προκειμένου να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, όπως θα δείτε παρακάτω δεν δίστασε να ποστάρει δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά αλλά και με τον αγαπημένο της. (Δείτε εδώ όλα όσα έχει αναφέρει για τις δυσκολίες που πέρασε με την εγκυμοσύνη της).

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη

Τρυφερές στιγμές για την Ιωάννα Σιαμπάνη
Τρυφερές στιγμές για την Ιωάννα Σιαμπάνη

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη

Δεν κρατιέται να γίνει μαμά η Ιωάννα Σιαμπάνη - Ετοιμάζει το δωμάτιο του μωρού της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύντροφός της Τζίμη Σταθοκωστόπουλος το τελευταίο διάστημα αφού μετά το γάμο τους πλέον είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας το πρώτο τους μωράκι. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τη χαρά της, ενώ σήμερα ανέβασε και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που κάνουν για το παιδικό δωμάτιο.

Πρόσφατα μάλιστα σε q&a που έκανε στο instagram αποκάλυψε και το πότε θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με τον Σταθοκωστόπουλο. Μίλησε επίσης και για τον ενδεχόμενο να κάνει baby shower το επόμενο βήμα και σίγουρα οι followers της αναμένουν υλικό από την μέλλουσα μανούλα.

Οι φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου

Όπως βλέπουμε έχουν επιλέξει παλ αποχρώσεις για το νέο μέλος της οικογένειας. Με το καλό να ευχηθούμε!

Το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει η Σιαμπάνη για το μωρό της

Το δωμάτιο που ετοιμάζει η Σιαμπάνη με το μωρό της