Δε ''χωράνε'' λόγια για την Ελένη Βουλγαράκη - Οι εντυπωσιακές πόζες με το καρό μαγιό από τις διακοπές της

Άκρως εντυπωσιακή η παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δε ''χωράνε'' λόγια για την Ελένη Βουλγαράκη - Οι εντυπωσιακές πόζες με το καρό μαγιό από τις διακοπές της

Οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλειοψηφία του απλού κόσμου, όπως και για τους celebrities της χώρας. Έτσι και η Ελένη Βουλγαράκη μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο πλάι της Σίσσυ Χρηστίδου, απολαμβάνει τώρα στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης προκειμένου να ανταπεξέλθει στη νέα απαιτητική χρονιά. Οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό όπως θα δούμε στο instagram, δε χρειάστηκαν καμία συνοδευτική λεζάντα, αφού το καλλίγραμμο κορμί της ''μιλάει'' από μόνο του.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις φήμες που την ήθελαν εκτός του πλατό του «Χαμογέλα και πάλι», έχει ήδη συζητήσει για του χρόνου με το κανάλι και τους συνεργάτες της και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τη δούμε και του χρόνου στο ίδιο πόστο. Οι στιγμές ξενοιασιάς λοιπόν είναι απαραίτητες προκειμένου να ανταποκριθεί στη νέα απαιτητική σεζόν.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Βουλγαράκη με το στυλάτο καρό μαγιό

Την είδαμε να ποζάρει φυσική με ένα όμορφο καρό μαγιό και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες της δεν χρειάστηκαν λεζάντα, αφού οι εικόνες ''μιλούν'' από μόνες τους.

Η Ελένη Βουλγαράκη ποζάρει με καρό μαγιό στις διακοπές της

Η Ελένη Βουλγαράκη σε μοναδική πόζα με το μαγιό της

Πόζαρε στο φακό με την εγκυμονούσα φίλη της Λάουρα Νάργες

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Λάουρα Νάργες είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ειδικότερα τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον Χρήστο Σαντικάι.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Παρασκευής 22/7, καθώς ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στον φωτογραφικό φακό της φίλης της, Ελένης Βουλγαράκη.

Όπως φαίνεται ολοκάθαρα, η κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας έχει φουσκώσει αρκετά και η ευτυχία της δεν κρύβεται.