Ναταλία Αργυράκη: Η μοναδική φωτογραφία της συνεργάτιδας της Γερμανού με μαγιό από τα Φαλάσαρνα

Ποζάρει μπροστά στα καταγάλανα νερά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ναταλία Αργυράκη: Η μοναδική φωτογραφία της συνεργάτιδας της Γερμανού με μαγιό από τα Φαλάσαρνα

Η τηλεοπτική σεζόν έχει τελειώσει και επίσημα για τη συντριπτική πλειοψηφία των ψυχαγωγικών εκπομπών και έτσι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές αλλά και τα τεχνικά team έχουν το χρόνο να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από την τηλεόραση. Αυτό έκανε και η πετυχημένη συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, Ναταλία Αργυράκη, που απέδρασε στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Την εντυπωσιακή φωτογραφία της από τα καταγάλανα νερά μάλιστα συνόδευσε και από μερικούς γνωστούς στίχους.

Η άκρως εντυπωσιακή δημοσιογράφος μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται». Πρόσφατα ταξίδεψε ως τις Κάννες προκειμένου να παρευρεθεί στο γνωστό Φεστιβάλ, του οποίου είναι και μεγάλη φαν. Μάλιστα τα τελευταία δέκα χρόνια παρευρίσκεται εκεί με αποτέλεσμα να φτιάξει ένα όμορφο slideshow φωτογραφιών στο Instagram από τη δεκαετή παρουσία της στη σπουδαία διοργάνωση.

Το καλοκαιρινό στιγμιότυπο της Ναταλίας Αργυράκη από τα Φαλάσαρνα

«Ποτέ δε θα ξεχάσω αυτή τη θάλασσα… Αυτή που χάλασα για να σε βρω» σημειώνει η Ναταλία Αργυράκη, σαν λεζάντα, στη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι διακοπές της Ναταλίας Αργυράκη στα Φαλάσαρνα

Λίγα πράγματα για τη ζωή και την καριέρα της Αργυράκη

Η Ναταλία Αργυράκη είναι Σκορπιός και είναι η νέα συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού. Δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΚ!, blogger και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έρχεται φέτος στον καναπέ του «Καλύτερα Δε γίνεται».

Συνεργάστηκε με περιοδικά και sites στους ομίλους Λυμπέρη, ΙΜΑΚΟ και Δάφνη, από το 2005

Αγαπάει τα ταξίδια, το σινεμά και το θέατρο ενώ έχει υπάρξει σε διεθνή φεστιβάλ (Καννών, Βενετίας, Βερολίνου) ως κινηματογραφική ανταποκρίτρια.