Σπάραξε στο κλάμα στα νέα της stories η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη

Οι ορμόνες της έχουν χτυπήσει κόκκινο - Η εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάραξε στο κλάμα στα νέα της stories η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη

Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέρα από το σώμα της (δείτε εδώ βίντεο με την φουσκωμένη πια κοιλίτσα της) αλλάζει καθημερινά και η ψυχολογία της, έτσι γίνεται στις εγκυούλες! Η Ιωάννα Τούνη αυτό το Σαββατοκύριακο έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη καθώς οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές και ο γυναικολόγος της της απαγόρευσε να βγει στην κατάσταση που είναι.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε) περνάει μια όχι και τόσο ευχάριστη κύηση με πολλές δυσκολίες οπότε πρέπει να είναι φουλ προσεκτική.

Το πρωί της Δευτέρας 25/7 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο έκλαιγε γιατί... συγκινήθηκε με το παιδικό "Ταρζάν" που έβλεπε! Όπως δηλώνει και η ίδια παρακάτω, οι ορμόνες της έχουν πάθει κοκομπλόκο!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Παντρεύονται κρυφά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω κάτω

Η Δήμητρα λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της ίδιας της Ιωάννας για την εγκυμοσύνη, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία στην οποία και τα δυο προαναφερόμενα κορίτσια κλαμένα, συγκινημένα, γιατί μόλις έμαθαν πως η Ιωάννα θα γίνει μαμά.

Τούνη έγκυος

Η παραπάνω φωτογραφία, λοιπόν, συνοδευόταν από το συγκεκριμένο κείμενο...

"16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς!

Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα!

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε!

Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!"

.... στο οποίο έσπευσε να απαντήσει η Ιωάννα "αγαπημένη μας".

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λοιπόν, στην απάντηση που έκανε από κάτω, πέραν του ότι - μάλλον - αποκάλυψε το φύλο του μωρού, αφού όπως θα δείτε και παρακάτω έχει βάλει το emoji του θηλυκού γένους κι ένα μωρό δίπλα, έβαλε μπροστά και τα emoticons ενός γαμπρού και μιας νύφης, πράγμα που σημαίνει - και είναι απόλυτα λογικό - ότι ο Δημήτρης και η Ιωάννα θα φτάσουν την σχέση τους και στο τελικό στάδιο, αυτό του να παντρευτούν, εφόσον η εγκυμοσύνη ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα είναι ένα από τα λίγα άτομα που έχει φάει πολύ hate - όσο και αγάπη εννοείται - στον κόσμο των media οπότε δεν θα ήταν παράλογο να κρατήσει αυτή την μοναδική ημέρα για εκείνος επτασφράγιστο μυστικό και να την μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους φίλους.

Λέτε η Αλεξανδράκη, λοιπόν, να ξέρει κάτι παραπάνω ή απλά ο ενθουσιασμός της "διατυπώθηκε" έντονα δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις;

Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε... όπως λέει και ο λαός... τίποτα δεν μένει κρυφό!