Χαμογελάει ξανά μετά το διαζύγιο - Τρυφερές στιγμές για την Έλενα Ασημακοπούλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει ξανά μετά το διαζύγιο - Τρυφερές στιγμές για την Έλενα Ασημακοπούλου

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και από τότε η είδηση σχολιάστηκε από παντού. Το ζευγάρι ωστόσο, είχε χωρίσει πολύ πριν γίνει η εν λόγω ανακοίνωση.

Πλέον, η ηθοποιός χαμογελάει ξανά και αυτό γιατί συνεχώς στο πλευρό της έχει την μοναχοκόρη της, Μαρία Ροζάρια, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ασημακοπούλου με την κόρη της

Μαμά και κόρη λοιπόν, κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκτός Αθηνών και περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

Έλενα Ασημακοπούλου κόρη

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Οχωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.