Με σαρκώδη χείλη και ζυγωματικά που "κόβουν" την ανάσα - Οι κούκλες αδερφές της Ήβης Αδάμου

Σπάνια φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με σαρκώδη χείλη και ζυγωματικά που

Η Ήβη Αδάμου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον Μιχάλη Κουϊνέλη καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν καρπό από τον έρωτά τους (δείτε εδώ τί έχει αναφέρει στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού). Ωστόσο, πέρα από μητέρα η ίδια δουλεύει σκληρά καθώς είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Ελλάδα.

Φυσικά η ίδια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media κθαώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει ακόμη δυο αδερφές με τις οποίες είναι αχώριστες.

Συγκεκριμένα, η αδερφή της, Κλεοπάτρα θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί σε νέα τους βραδινή έξοδο. Φυσικά και οι τρις μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς είναι άκρως εντυπωσιακές.

Η Ήβη Αδάμου μαζί με τις κούκλες αδερφές της

Η Ήβη Αδάμου με τις κούκλες αδερφές της

Η αποκάλυψη της Ήβη Αδάμου για την κόρη της: «Φοβάμαι μην πάθω κάτι όταν φεύγω από το παιδί...»

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλα, όπως για παράδειγμα, για τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη και την κορούλα τους, καρπό του έρωτα τους. Για ποιο λόγο αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη;

«Η κόρη τους είναι ίδια ο Μιχάλης. Τέτοια ομοιότητα.. Μπράβο ρε Μιχάλη. Να σας ζήσει ρε παιδιά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα στη συζήτηση τους, με την ίδια να αποκαλύπτει το σπάνιο χρώμα των ματιών που έχει η κόρη της (δείτε την κορούλα της σε φωτογραφία).

Ενώ, συνέχισε: «Εγώ δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν χαλαρή. Τώρα φοβάμαι μην πάθω κάτι όταν φεύγω από το παιδί, τον άντρα και το σπίτι μου».