Με ιδιωτικές πισίνες και θέα - Μέσα στη χλιδή το ξενοδοχείο του γιου του Πάριου και της Αλιμπέρτη

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ιδιωτικές πισίνες και θέα - Μέσα στη χλιδή το ξενοδοχείο του γιου του Πάριου και της Αλιμπέρτη

Περήφανος για τα παιδιά του είναι ο Γιάννης Πάριος που τους βλέπει να πετυχαίνουν επαγγελματικά και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης που είναι από τους μικρότερους έχει "χτίσει" μια σπουδαία καριέρα στα ξενοδοχειακά.

Σε συνεργασία με τη μητέρα του που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια στην Πάρο που ο κάθε ένας θα ήθελε να περάσει λίγες ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας όλα τα κομφόρ.

Μάλιστα, τα μεγάλα δωμάτια που είναι βίλες, έχουν το κάθε ένα ιδιωτική πισίνα! Η διακόσμηση είναι απλά εντυπωσιακή και πολύ χλιδάτη.

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Μιχαήλ Βαρθακούρη

Η σπάνια εμφάνιση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου

Το Σάββατο 4/6 ο Γιάννης Πάριος χάρισε μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Άλσος. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την ανέβηκε θα ανέβει επί σκηνής για να "ταξιδέψει" το κοινό που θα πάει να τον ακούσει.

Ο τραγουδιστής εμφανώς αδυνατισμένος και ανανεωμένος έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, αφού τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Πάρο που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Στο νησί διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι με θέα το Αιγαίο.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πάριος αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αθήνα για δυο μοναδικές εμφανίσεις που για ακόμη μια φορά δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο.

Στους θεατές για να τον απολαύσουν βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα, ανάμεσα τους η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα.

Ο Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης.

H πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του στο τραγούδι.

Γιάννης Πάριος συναυλία Θέατρο Άλσος

Γιάννης Πάριος αδύνατος

Γιάννης Πάριος συναυλία καλεσμένοι