Τον τίμησαν δεόντως με βεγγαλικά - ''Πάτα με να σε πατώ'' σε μπαρ της Μυκόνου για τον Τριαντάφυλλο

Έχει φανατικό κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον τίμησαν δεόντως με βεγγαλικά - ''Πάτα με να σε πατώ'' σε μπαρ της Μυκόνου για τον Τριαντάφυλλο

O Τριαντάφυλλος αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία έναν πετυχημένο τραγουδιστή, ο οποίος έχει χαράξει την δική πορεία στις ελληνικές πίστες. Σίγουρα όμως και η παρουσία του στο Survivor βοήθησε τον κόσμο να αντιληφθεί στοιχεία του χαρακτήρα του, κάνοντας τον έτσι πιο αγαπητό σε πολλούς.

Η πρόσφατη δημόσια παρουσία του μαγαζί της Μυκόνου, επιβεβαιώνει πολύ σύντομα όλα τα παραπάνω, καθώς το κοινό τον τίμησε δεόντως με πολλά βεγγαλικά και τον Ντάφυ πάνω στο μπαρ να απολαμβάνει τη όλη κατάσταση. Για την ώρα λοιπόν, απολαμβάνει τέτοιου είδους στιγμές, πριν κάνει το επόμενο του βήμα.

Ένα μαγαζί γεμάτο βεγγαλικά για τον Τριαντάφυλλο σε δημόσια εμφάνισή του

Θα τον δούμε στο all star game του Survivor;

Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το Survivor All Star που είναι σίγουρο πως θα έρθει στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Ατζούν έχει έρθει σε συζητήσεις με πολλούς παλιούς παίκτες φαβορί, αλλά και παίκτες που είχαν πολυσυζητηθεί, ωστόσο, οριστικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.

Ένας νέο κύκλος Survivor θα ήταν άκαρπο να επιστρέψει αν αναλογιστούμε και την τηλεθέαση που σημειώνει αυτός ο κύκλος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί φόβοι μήπως δεν πάει καθόλου καλά σε νούμερα. Για αυτό λοιπόν έρχεται δυναμικά το All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα δυνατά ονόματα και από την μεριά του ετοιμάζεται να πει το ναι μιας και το πρόγραμμα είναι πολύ αρεστό και αγαπητό σε εκείνον και αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Ατζούν. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής όσο καιρό είναι εκτός παιχνιδιού σχολιάζει πάρα πολύ τα όσα προκύπτουν στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τα social media και αυτό φαίνεται να είναι πολύ καλό για τα μάτια του τούρκου παραγωγού.

Τριαντάφυλλος - Survivor