Και όμως το τόλμησε - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε επέμβαση στα γεννητικά του όργανα και δεν το έκρυψε

Φανερά ακομπλεξάριστος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Και όμως το τόλμησε - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε επέμβαση στα γεννητικά του όργανα και δεν το έκρυψε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχει βιώσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, που βύθισε σε πένθος εκείνον και την οικογένεια του, όμως από ότι φαίνεται αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και να κάνει πράγματα, που τον γεμίζουν εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες του Radio MARCA, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια αισθητική επέμβαση με το όνομα scrotox, την οποία δεν έκρυψε πως ολοκλήρωσε. Πρόκειται για κάποιες ενέσεις, που έκανε στα γεννητικά του όργανα, κάτι που ήταν δική του επιλογή και αφορά αμιγώς σε ανδρική επέμβαση.

Η αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο».

«Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα» είπε ο Esteban Sarmentero.

Ρονάλντο

«Νιώσαμε ένα σφίξιμο, μια στεναχώρια...»

H Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ελένη σχολίασε την Τετάρτη 27/4 τα ατυχές γεγονός, που συγκλόνισε την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η απώλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που κυοφορούσε η γυναίκα του χάθηκε στην γέννα με αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής να βυθιστεί σε πένθος.

Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπο του ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη, αφού έτρεξε με κάθε τρόπο να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η παρουσιάστρια με τη σειρά της προσπάθησε ούσα μητέρα να αντιληφθεί το γεγονός και παράλληλα να συλλυπηθεί την οικογένεια.

«Μάθαμε τα νέα του όλοι. Νιώσαμε ένα τσίμπημα, μία στεναχώρια, ένα σφίξιμο… Είδες τελικά, είτε έχεις πολλά παιδιά και έχει αρκετά, είτε είσαι επιτυχημένος και είναι πάρα πολύ… είτε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί, ακόμα και όταν δεν το έχεις δει γιατί απ’ ότι κατάλαβα το έχασε στη γέννα, το ένα από τα δύο τους παιδιά, και να μην πάθει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.