Έπαιζε πιάνο με πιάτο θέα όλο το Αιγαίο - Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Ρέμου και της Μπόσνιακ

Έχει καλλιτεχνική φλέβα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπαιζε πιάνο με πιάτο θέα όλο το Αιγαίο - Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Ρέμου και της Μπόσνιακ

O Aντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου και η μικρή Ελένη, καρπός του έρωτά τους συμπληρώνει την ευτυχία τους τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο της έχουν αδυναμία, αφού είναι η μονάκριβη κόρη τους. Την περίοδο αυτή τα κορίτσια ακολουθούν το Ρέμο σε πολλές συναυλίες, που κάνει, κάνοντας πρόσφατα όλη μαζί την εμφάνιση τους στη Ίο.

Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της Υβόννης στο instagram επιβεβαιώσαμε, πως η μικρή έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα του μπαμπά της, αφού έπαιζε με ιδιαίτερο ταλέντο ένα κομμάτι στο πιάνο.

Το βίντεο με την κόρη του Αντώνη Ρέμου να παίζει πιάνο

Η ανάρτηση της Μπόσνιακ πριν την συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος μετρούν τέσσερα χρόνια γάμου και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ελένη, που είναι και ο καρπός του έρωτά τους, ωστόσο πολλές φορές οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή χρειάζεται να περνούν αρκετό χρόνο μακριά του εξαιτίας του επαγγέλματός του και των ταξιδιών που πρέπει να κάνει.

Τον χαμένο χρόνο, λοιπόν, προσπαθεί να αναπληρώσει η σύντροφός του, καθώς το Σάββατο 23/7 η ίδια ετοιμάστηκε και πήγε στη συναυλία που πραγματοποίησε ο αγαπημένος της για να τον απολαύσει και να τον θαυμάσει. Ανέβασε, μάλιστα, και ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει για αυτή τη βραδιά.

«Έτοιμη για απόψε...», έγραψε χαρακτηριστικά, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε σφιχτό κότσο και διατηρώντας το make up της φυσικό, χωρίς υπερβολές, αν και το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φώτοσοπ και φίλτρα μας το έχει δείξει εδώ. Στον λαιμό της φορούσε και δύο μικρά και διακριτικά κολιέ για να δώσει λίγη λάμψη στο σύνολό της.

Υβόννη Μπόσνιακ