Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει διπλά και οι γυναίκες της ζωής του του έυχονται

Διπλή η χαρά σήμερα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει διπλά και οι γυναίκες της ζωής του του έυχονται

Ο σύζυγος της Υβόννης Μπόσνιακ και γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος γιορτάζει διπλά και εκείνη παράλληλα με τις ευχές της δίνει ένα υπέροχο μήνυμα ως μαμά αλλά και σύζυγος. Ο Αντώνης Ρέμος έχει σήμερα γενέθλιά και κλείνει τα 52 του χρόνια ενώ γιορτάζει και ως μπαμπάς, αφού σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα. Η Μπόσνιακ του έκανε δύο πολύ ξεχωριστές αφιερώσεις μέσω Instagram.

Πριν από λίγες βδομάδες το ζευγάρι είχε κάνει μάλιστα και οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι, βρίσκοντας έτσι λίγο χρόνο να ξεφύγουν από τα βάρη της καθημερινότητας αλλά και να ευχαριστήσουν τη μικρή τους κόρη. Φυσικά η Υβόννη μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Οι αναρτήσεις της για τη διπλή Γιορτή του Αντώνη Ρέμου

Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Ρέμου

Η ανάρτησή της για τη μέρα του πατέρα

''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Αντώνη Ρέμο - Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Τελευταία τα νέα που γίνονται γνωστά για το όνομα του Αντώνη Ρέμου είναι όλα ευχάριστα αφού μετά τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης του Ελένης και το εντυπωσιακό πάρτι, που ετοίμασε η Υβόννη για εκείνη, έγινε γνωστή η πρώτη συναυλία του τραγουδιστή στην Αθήνα στις 20 και 21 Ιουνίου.

Το κοινό, που αγαπάει και θαυμάζει τον Ρέμο δεν είναι λίγο και σίγουρα η καλοκαιρινή αυτή συναυλία του είναι κάτι, που θα περιμένουν με μεγάλη χαρά. Για πρώτη φορά λοιπόν, θα τον απολαύσουμε στο Θέατρο Άλσος, στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως, που βλέπει ακριβώς τον λόφο του Λυκαβηττού.

Ρέμος συναυλία