Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι - Οι αναρτήσεις στο instagram

Δεκάδες αντιδράσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι - Οι αναρτήσεις στο instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Αντώνης Ρέμος έχουν ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ωστόσο προτεραιότητά τους αποτελεί η κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση στο Παρίσι όπου όπως θα δείτε και από τις παρακάτω αναρτήσεις της γνωστής σχεδιάστριας μόδας ξεναγήθηκαν σε όλα τα φημισμένα σημεία της πόλης, θαυμάζοντας τις αμέτρητες ομορφιές της γαλλικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκε και ένα πολύ γνωστό ζευγάρι (δείτε εδώ).

Οι αναρτήσεις της Υβόννης Μπόσνιακ από το Παρίσι

Ολόκληρη κοπέλα η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αρκετές φορές δεν έχει διστάσει μάλιστα να ποστάρει μαζί με την κούκλα κόρη της, Ελένη καρπός του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως είναι λογικό μητέρα και κόρη είναι αχώριστες μιας και η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. (δείτε εδώ πως περνούν το ελεύθερο χρόνο μαζί) Πλέον, η Ελένη έχει μεγαλώσει αρκετά κι όπως φαίνεται μοιάζει ολοένα και περισσότερο στην αγαπημένη της μητέρα.

Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να έχουν και αρκετά κοινά μιας και δεν έχουν κρύψει την αγάπη τους για τα άλογα. Να τονίσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της Ελένης με το δικό της άλογο το οποίο το λένε Αστερίξ.

Η τρυφερή ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ με την κούκλα κόρη της, Ελένη

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ