«Κανείς δεν το δικαιούται...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Σταρόβας για το metoo στο χώρο του θεάτρου

«Το πάμε στα άκρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κανείς δεν το δικαιούται...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Σταρόβας για το metoo στο χώρο του θεάτρου

O Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε την Δευτέρα 25/7 καλεσμένος στην εκπομπή ''Alpha τώρα'' και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε και τις εξελίξεις, που επέφερε το κίνημα metoo συνολικά στο χώρο του θεάτρου.

Ο ίδιος άλλωστε όταν η συζήτηση πηγαίνει σε αυτό το θέμα, έχει αποδείξει, πως δεν ''μασάει'' τα λόγια του αλλά αντιθέτως παίρνει και ανοιχτά μέρος, όταν χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση αντιλαμβάνεται τα θετικά του κινήματος, ωστόσο όπως δήλωσε θεωρεί πως λόγω των ρυθμών της της εποχής, στην οποία ζούμε θα πρέπει να πηγαίνει η κατάσταση στα άκρα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα για το metoo

«Είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν το χώρο. Είναι παντού απλά τα άτομα είναι προβεβλημένα κι έχουμε πέσει όλοι εκεί με τα μούτρα. Εννοείται ότι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα, δεν μπορεί ο καθένας που έχει εξουσία στο χέρι του να φέρνει ανθρώπους σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν το δικαιούται, άρα καλώς ξεκίνησε.

«Αλλά επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα γίνονται με μια ταχύτητα απίστευτη και μας προλαβαίνουν τα γεγονότα… Το πάμε στα άκρα, εμένα εκεί είναι η διαφωνία μου. Όταν χάνεται η αλήθεια. Είναι ένα καινούριο πράγμα, γίνεται γρήγορα και δεν μπορούμε να το βάλουμε σε κάποιες βάσεις για να λειτουργήσει σωστά».

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω σε κέντρο διασκέδασης»

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την θεατρική παράσταση που παίζει ενώ από την άλλη αποκάλυψε πως «παρότι μέσα μου νιώθω μουσικός, με έχει κερδίσει το θέατρο» ενώ από την άλλη να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχα μια απώλεια που τον "στιγμάτισε".

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Το θέατρο δεν έχει καμία σχέση με τους χώρους που παίζεται μουσική, τα κέντρα διασκέδασης, όπου υπάρχει μια κινητικότητα άνευ λόγου, βγάζουν όλοι stories, δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθώ σε τέτοιο χώρο με μουσική, λυπάμαι που το λέω. Αν φύγει η ορχήστρα και συνεχίσει να παίζει dj το 80 με 90% δεν θα το πάρει χαμπάρι».