Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο παιδικό δωμάτιο - Οι ενθουσιώδεις αναρτήσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη

Δεν κρατιέται για την έλευση του μωρού!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο παιδικό δωμάτιο - Οι ενθουσιώδεις αναρτήσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο πλέον σύζυγός της Τζίμη Σταθοκωστόπουλος είναι στην αναμονή για την έλευση του πρώτου τους παιδιού και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται. Παίρνουν κάθε δυνατό μέτρο, ώστε το πρώτο τους παιδάκι να βρει ένα ζεστό και φιλικό χώρο στο πρώτο του σπίτι για αυτό και τις τελευταίες μέρες διαμορφώνουν ένα δωμάτιο σε παιδικό με τη Σιαμπάνη να μας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που έχει επιλέξει για αυτό.

Άλλωστε έχει ενημερώσει μέρες για τις εργασίες μέσω των instagram stories της, όπου μας έδωσε μια μικρή γεύση για τα χρώματα αλλά και τη διαμόρφωση του δωματίου. Προσωρινά όπως είδαμε από τις πρώτες φωτογραφίες έχουν επιλέξει γήινα παστέλ χρώματα και όμορφους καθρέπτες, στους οποίους η μαμά Ιωάννα όπως θα δούμε και παρακάτω ποζάρει χαιδεύοντας την κοιλίτσα της.

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η Ιωάννα Σιαμπάνη για το παιδικό δωμάτιο

«Εγώ που όλη μέρα κόβω βόλτες στο παιδικό» σχολιάζει η Ιωάννα Σιαμπάνη στη φωτογραφία της, ενώ μας ενημέρωσε και για τις κουρτίνες που μπήκαν που κινούνται επίσης σε απαλές αποχρώσεις.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο παιδικό δωμάτιο

Οι λεπτομέρειες του παιδικού δωματίου της Ιωάννας Σιαμπάνη

Πότε θα γεννήσει με το καλό;

H ιδιαίτερα αγαπητή και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αυτό τον καιρό, και μοιράζεται την εμπειρία της με την εγκυμοσύνη με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Μέσα από τις απαντήσεις της σε ερωτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,ανέφερε πως σκέφτεται να κάνει baby shower τον παραπάνω μήνα, ενώ αποκάλυψε πως διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επομένως το μωράκι τους θα είναι κοντά τους σε περίπου 3 μήνες.

Δικαιολογημένες λοιπόν οι εντατικές εργασίες για το δωμάτιο του μωρού, αφού δεν αργεί και πολύ να έρθει το νέο μέλος στην οικογένειά τους!

Tο επερχόμενο baby shower της Ιωάννας ΣιαμπάνηTο επερχόμενο baby shower της Ιωάννας Σιαμπάνη