«Ψάχνουμε και κοιτάμε...» - Η Μαρία Αντωνά "σπάει" τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη

Τι αποφάσισαν λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor 5

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ψάχνουμε και κοιτάμε...» - Η Μαρία Αντωνά

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που το Survivor 5 έριξε αυλαία, αφήνοντας τον Άρη Σοϊλέδη στη δεύτερη θέση (δείτε εδώ με πόσα χρήματα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο). Η Μαρία Αντωνά, από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο πλευρό του και πλέον οι δυο τους είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Τις προηγούμενες ώρες μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε 10 ξεχωριστές ερωτήσεις που θα της έκαναν.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις, αφορούσε και τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαρία Αντωνά εννοείται πως απάντησε με μεγάλη χαρά.

Τι συμβαίνει με τον γάμο Αντωνά - Σοϊλέδη

Συγκεκριμένα κάποιος θέλησε να μάθει πότε πρόκειται να παντρευτούν και έτσι, η παρουσιάστρια έγραψε: «Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες.. ψάχνουμε και κοιτάμε κτήματα, κτλ κτλ».

Σύμφωνα βέβαια με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αντωνά Σοϊλέδης γάμος

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για τη Μαρία Αντωνά

Ο ποδοσφαιριστής, μέσα από νέα ανάρτησή του για εκείνη, της κάνει την πιο τρυφερή ξομολόγηση που έχουμε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό, με μία σειρά από φωτογραφίες τους, στον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια …

Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», έγραψε στην ανάρτησή του.

 Λιώσαμε με την δημόσια εξομολόγηση του Σοϊλέδη στην Αντωνά