Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Τα "τρελά" χρήματα που πήρε ο Σοϊλέδης από το Survivor 5

Και που δεν πήρε το έπαθλο, πάλι κερδισμένος βγήκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Τα

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor 5, που είχε πάρα πολλές στιγμές. Από αστεία βίντεο με στιγμές που δεν είδαμε ποτέ στις κάμερες μέχρι και πολύ συγκινητικές εξομολογήσεις που έκαναν όλο το Άλσος Βεϊκου να δακρύσει.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς στέφθηκε ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ πόσα λεφτά συγκέντρωσε) κάνοντας την απόλυτη ανατροπή, καθώς οι στοιχηματικές έλεγαν πως ο Άρης Σοϊλέδης θα σηκώσει το έπαθλο και θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό τις 100.000 ευρώ, εκτός των χρημάτων που κέρδισε όσο ήταν στο παιχνίδι.

Στο πλευρό των δυο παικτών ήταν οι αγαπημένες τους. Η Μαρία Αντωνά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την δεύτερη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την νίκη του συντρόφου της και την πρώτη να ξινίζει τα μούτρα της μπροστά στις κάμερες.

Ο Άρη Σοϊλέδης λοιπόν δεν δίστασε να δηλώσεις μπροστά στις κάμερες πως είναι στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα, παρόλα αυτά και ο Στάθης Σχίζας άξιζε τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και με έφτασε μέχρι εδώ. Είμαι και πολύ χαρούμενος για τον Στάθη. Πραγματικά το άξιζε να φτάσει μέχρι εδώ και να είναι και ο νικητής, όχι ότι εγώ δεν άξιζα, απλά λέω ότι το άξιζε και ο Στάθης να είναι μέχρι εδώ. Η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη για μία ζωή.

Έχεις τόσο μεγάλη χαρά και νιώθεις τόσο μεγάλη περηφάνια για τον εαυτό σου που μέσα από τις δυσκολίες τόσων μηνών καταφέρνεις να φτάσεις μέχρι εδώ. Είμαι χαρούμενος που έκανα περήφανους και τους δικούς μου. Μία πικρία στο τέλος, αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανα με την πρώτη ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor 5

Ο Άρης Σοϊλέδης έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες και έριξε πολύ ιδρώτα, αφού τα έδινε όλα για όλα για τη νίκη και τελικά κέρδιζε τα περισσότερα αγωνίσματα. Εβδομαδιαίως λοιπόν έπαιρνε 7.000 ευρώ, άρα ο ποδοσφαιριστής κέρδισε περίπου 182.000 ευρώ από τις 22 Ιανουαρίου που μπήκε στο Survivor 5.