Μοιάζει με ξενοδοχείο - Ολόκληρη βίλα το σπίτι του Γιάννη Πάριου στο νησί της Πάρου

Έχει θέα τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζει με ξενοδοχείο - Ολόκληρη βίλα το σπίτι του Γιάννη Πάριου στο νησί της Πάρου

Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει ορισμένες συναυλίες, ωστόσο ο Γιάννης Πάριος μένει μόνιμα εκτός Αθηνών. Συγκεκριμένα στην Πάρο - από όπου και κατάγεται - απολαμβάνοντας την ηρεμία και τις ομορφιές του νησιού όπου μεγάλωσε και πέρασε αξέχαστες στιγμές.

Στην Πάρο μάλιστα, μένει τόσο η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη (δείτε το σπίτι της), όσο και ο γιος του Μιχαήλ Βαρθακούρη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικές εδώ και μερικά χρόνια.

Πατέρας και γιος μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Αγαπημένη του συνήθεια είναι το ψάρεμα, αλλά και να κάθονται μαζί να ακούν μουσική. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχαήλ, μας είχε δείξει το σπίτι που μένει ο τραγουδιστής.

Το σπίτι του Πάριου στην Πάρο

Πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια βεράντα η οποία βλέπει στο Αιγαίο!

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος πέρασε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια στο νησί. Είχε αδυναμία στους γονείς του, αφού θα έκαναν τα πάντα για να είναι χαρούμενα τα παιδιά τους.

«Ο μπαμπάς μου ήταν φαροφύλακας και η μάνα μου νοικοκυρά. Είχα καλά παιδικά χρόνια, φτωχικά, αλλά όχι μίζερα. Δεν πείνασα ‒ βέβαια, δεν ήξερα τι θα πει χορτάτος, για να ξέρω ότι πεινάω. Οι γονείς μου μπορούσαν να κόψουν και την αναπνοή τους στη μέση και να σου δώσουν τη μισή για να χορτάσεις. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα που από το τίποτα μπορούσε να κάνει ένα τραπέζι για δέκα άτομα», είχε πει σε συνέντευξη του στην Lifo.

Γιάννης Πάριος

«Στην Αθήνα ήρθα για να σπουδάσω. Στο νησί ρώταγαν: «Τι θα γίνει ο γιος σου, κυρα-Μαρουσώ;». «Γιατρός, δικηγόρος, παπάς...» Ο μπαμπάς μου έλεγε «κάτω απ' το κράτος παιδί μου, να παίρνεις μισθό». Ήθελαν να καμαρώσουν οι άνθρωποι και, τελικά, παραλίγο να τους απογοητεύσω που έγινα τραγουδιστής. Θεωρούσαν ότι είναι μια δουλειά η οποία δεν συμβάδιζε με τον χαρακτήρα μου. Κι όμως, αυτό ονειρευόμουν από παιδί, αυτό που είμαι τώρα», είχε επίσης εξομολογηθεί.