Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για το μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για το μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωή της διανύει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς πριν από περίπου 40 ημέρες έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης, έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε αρκετό καιρό με τον καρκίνο. Η οικογένεια κρατούσε κρυφή την κατάσταση της υγείας του και παρόλο που η ίδια έδειχνε ευτυχισμένη στις κάμερες, πίσω από αυτές περνούσε άσχημες ώρες.

Πριν από μερικά λεπτά, η βασίλισσα των χαλιών, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με το μνημόσυνο του συζύγου της.

Η ανακοίνωση της Μοιραράκη για το μνημόσυνο του Κοντούλη

«Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας ώρα 10:30», έγραψε.

Γιάννης Κοντούλης μνημόσυνο

Η σπαρακτική ανάρτηση για το θάνατο του

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου

Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά , αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου , για σύντροφό σου.
ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο άντρας της Δέσποινας Μοιραράκη