Η Ευγενία Σαμαρά άπλωσε μπουγάδα με το μαγιό της και προκάλεσε πανικό στο instagram

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ευγενία Σαμαρά άπλωσε μπουγάδα με το μαγιό της και προκάλεσε πανικό στο instagram

Η Ευγενία Σαμαρά πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την ίδια ήταν μια από τις καλύτερες καθώς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές του ALPHA μέσα από την σειρά «Σασμός» (δείτε εδώ ποια πρόσωπα "φωτιά" θα μπουν την δεύτερη σεζόν). Πλέον η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μιας και έχει άπλετο χρόνο είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να "ανάψει" τα αίματα καθώς δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της την ώρα που απλώνει την μπουγάδα της.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά

Από τον Σασμό, στο τιμόνι της παρουσίασης - Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, απολαύσαμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια για την ίδια στο Twitter). Μάλιστα, δέχεται προτάσεις και για την παρουσίαση εκπομπή.

Ποιο κανάλι διεκδικεί την Ευγενία Σαμαρά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ηθοποιός ξεκίνησε τηλεοπτικά στους «Ράδιο αρβύλα», βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Έτσι, το Open προσέγγισε την Ευγενία Σαμαρά με πρόταση να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο YouTube και αφορά το πρώτο application για υιοθεσίες και εξαφανίσεις ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του Open αφορά τη μεταφορά της εκπομπής στην υβριδική του υπηρεσία. Ακόμα δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, καθώς η Ευ. Σαμαρά φέρεται να συζητά την αξιοποίησή της σε ρόλο παρουσιάστριας και στον Alpha, όπου θα παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Σασμού».

undefined