Την ''έπιασαν'' στα πράσα - Η στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση χουζουρέυει με το ολόσωμο μαγιό της

Δύσκολη η καθημερινότητα με τα δύο παιδιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την ''έπιασαν'' στα πράσα - Η στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση χουζουρέυει με το ολόσωμο μαγιό της

Η Βασιλική Μιλλούση είναι το συνώνυμο της μανούλας, που έχει ταχθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και ακόμα και αν ο Λευτέρης Πετρούνιας, θεωρεί πως δείχνει κάπως πιο κουρασμένη, η τελευταία της φωτογραφία από τη θάλασσα αποδεικνύει το αντίθετο.

Η οικογένεια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της, παρέα με τις κούκλες κόρες, που έχουν φέρει στον κόσμο. Σίγουρα η Βασιλική έχει το άγχος να μην λείψει τίποτα από τα παιδάκια τους, και έτσι οι στιγμές χαλάρωσης δεν είναι άπλετες.

Από τη φωτογραφία, όμως που δημοσίευσε η ίδια στο instagram καταλαβαίνουμε, πως ξεκλέβει χρόνο και φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, κλείνει για λίγες ώρες τα μάτια της.

Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει ανέμελη με το ολόσωμό της

Βασιλική Μιλλούση

Πως είναι το κορμί της Μιλλούση μετά από δύο εγκυμοσύνες

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και τις κορούλες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μία πολυάσχολη μανούλα,(δείτε εδώ την προετοιμασία του παιδικού δωματίου) καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα Σαββατοκύριακα όμως, η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής κάνει πάντα διαλείμματα και φροντίζει να αφιερώνει τον χρόνο της στην οικογένειά της.

Η ίδια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία εντελώς διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες μέσα από τις οποίες θέλησε να μας δείξει το σώμα της μετά από δύο γέννες.

«Πολλά χρόνια περίμενα τη στιγμή που θα έφτιαχνα το δικό μου γυμναστήριο και αυτή η στιγμή ήρθε, η χαρά και η προσμονή μου φαίνεται… Δεν περιγράφω άλλο νεότερα σύντομα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.