«4 χρόνια μετά και δύο παιδιά, είσαι...» - "Στάζει μέλι" ο Λευτέρης Πετρούνιας για την Βασιλική Μιλλούση

Πιο τρυφερός δε γίνεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«4 χρόνια μετά και δύο παιδιά, είσαι...» -

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετρούν τέσσερα χρόνια γάμου και είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες, από το 2019 και το 2020 αντίστοιχα η κάθε μία τους, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για να διασκεδάζουν οι δυο τους όπως πρώτα. Μάλιστα, ο πρώτος την κοιτάει ακόμη με τον ίδιο τρόπο και την θεωρεί το ίδιο όμορφη και γλυκιά.

Και η απόδειξη αυτού είναι το στόρι που δημοσίευσε το Σάββατο 23/7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου σχολίασε το γεγονός πως μετά από τόσα χρόνια τα συναισθήματά του δεν έχουν αλλάξει, ενώ θαυμάζει πως ούτε και η εικόνα της είναι διαφορετική.

Η γλυκιά ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια για την Βασιλική Μιλλούση

«4 χρόνια μετά και 2 παιδιά και είσαι ίδια και πιο γλυκιά. Άντε και λίγο πιο κουρασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση

"Την έβαψε" για τα καλά η μικρή Λένια - Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο του Ολυμπιονίκη με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περνάει καθημερινά πολύ χρόνο με την οικογένειά του και την γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση. Παρόλο που τα δύο τους παιδιά μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, και αυτό φαίνεται από την τελευταία ανάρτηση του Ολυμπιονίκη με την μεγάλη του κόρη, το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ και κάθε φορά δοκιμάζουν και κάτι άλλο για να απασχοληθούν δημιουργικά.

Η κατάσταση, όμως, ξεφεύγει όταν ένα παιδί μένει μόνο του κρατώντας μαρκαδόρους στα χέρια του και το ίδιο συνέβη και με την μικρή Λένια, η οποία, ευτυχώς δεν ζωγράφισε όλο το σπίτι, αλλά επικεντρώθηκε στο πρόσωπό της. Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο το μοιράστηκε ο πατέρας της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το κοινό του ξετρελάθηκε.

«Καλά πήγε αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της αθλήτριας στην φωτογραφία που ανήρτησε λίγες ώρες πριν.

Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση