Ολόκληρο κορίτσι η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια - ''Λιώνει'' για πάρτη της

Είναι ίδια η μαμά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρο κορίτσι η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια - ''Λιώνει'' για πάρτη της

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνει πολύ όμορφη περίοδο μιας έχει φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με τη Βασιλική Μιλλούση και τα δύο κοριτσάκια τους, που αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή τους τώρα πια. Ο πρωταθλητής στους κρίκους μπορεί να έχει ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των προπονήσεων, όταν όμως είναι χαλαρός αφοσιώνεται στην οικογένειά του.

Έτσι λοιπόν μετά τον περίπατο με το ένα από τα τρία κορίτσια του αυτή τη φορά τον είδαμε να φωτογραφίζεται μαζί της στο ασανσέρ του σπιτιού και στέλνει στους ακόλουθους του την πιο γλυκιά καλημέρα. Να τονίσουμε εδώ πως επειδή τα παιδιά τους γεννήθηκαν σχετικά κοντά και οι ηλικίες είναι μικρές, συνήθως βλέπουμε ο ένας έχει το ένα παιδί και ο άλλος το άλλο, σε κάθε περίπτωση όμως η αγάπη τους είναι αμοιβαία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την κορούλα του

Λευτέρης Πετρούνιας

«Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου...»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για όλους και για όλα μεταξύ άλλων και για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρές επιθέσεις στα social media.

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει» ανέφερε αρχικά.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου» τόνισε.