''Λιώνει'' για την κορούλα του ο Πετρούνιας - Δεν την αφήνει από την αγκαλιά του

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνει'' για την κορούλα του ο Πετρούνιας - Δεν την αφήνει από την αγκαλιά του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τα τελευταία χρόνια εκτός από τις επιδόσεις του στα αθλητικά δρώμενα απασχολεί τα media με την πολύ όμορφη οικογένεια, που έχει φτιάξει με την Βασιλική Μιλλούση. Ο πρωταθλητής στους κρίκους μπορεί να έχει ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των προπονήσεων, όταν όμως είναι χαλαρός αφοσιώνεται στην οικογένειά του.

Μέχρι στιγμής έχει δύο πολύ όμορφες κορούλες, οι οποίες γεννήθηκαν σε κοντινό διάστημα η μία από την άλλη, συνεπώς έχουν ακόμα δύο μωρά να φροντίζουν. Μετά την οικογενειακή απόδραση τους και τα μπάνια με τα παιδιά στη θάλασσα, ο Πετρούνιας έκανε άλλη μια τρυφερή ανάρτηση. Την Τρίτη 24/5 πήρε την μια από τις κόρες του και την είχε στην αγκαλιά του με το μάρσιπο. Μάλιστα ο ίδιος έγραψε πως πρόκειται για καθημερινή τους συνήθεια.

Η βόλτα του Λευτέρη Πετρούνια με την κορούλα του

«Η καθιερωμένη μας», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας

«Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου...»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για όλους και για όλα μεταξύ άλλων και για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρές επιθέσεις στα social media.

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει» ανέφερε αρχικά.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου» τόνισε.