Μιλλούση - Πετρούνιας: Οικογενειακή απόδραση με τις κόρες τους! Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιλλούση - Πετρούνιας: Οικογενειακή απόδραση με τις κόρες τους! Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, μετά από τις διακοπές του Πάσχα όπου ήταν στην Μύκονο η ίδια μαζί με την οικογένειά της επέλεξαν και πάλι να κάνουν μια γρήγορη εξόρμηση χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τόσο η ίδια όσο και ο Λευτέρη Πετρούνιας τον προορισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 15/5 η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε κάποιες τρυφερές στιγμές από την απόδράση τους όπου όπως θα δείτε παρακάτω πατέρας και κόρη έκανα τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Οι αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Η κοιλίτσα της χωρίς ρετούς - Πως είναι το κορμί της Βασιλίκης Μιλλούση μετά από δύο εγκυμοσύνες

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και τις κορούλες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μία πολυάσχολη μανούλα,(δείτε εδώ την προετοιμασία του παιδικού δωματίου) καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα Σαββατοκύριακα όμως, η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής κάνει πάντα διαλείμματα και φροντίζει να αφιερώνει τον χρόνο της στην οικογένειά της.

Η ίδια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία εντελώς διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες μέσα από τις οποίες θέλησε να μας δείξει το σώμα της μετά από δύο γέννες.

«Πολλά χρόνια περίμενα τη στιγμή που θα έφτιαχνα το δικό μου γυμναστήριο και αυτή η στιγμή ήρθε, η χαρά και η προσμονή μου φαίνεται… Δεν περιγράφω άλλο νεότερα σύντομα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.