«Έλιωσε» όλη η Μύκονος - Βόλτα στα σοκάκια για την οικογένεια Πετρούνια

Άλλη μία ξεχωριστή απόδραση στο νησί

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έλιωσε» όλη η Μύκονος - Βόλτα στα σοκάκια για την οικογένεια Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνουν μια όμορφη οικογενειακή ζωή με τις κορούλες τους και αυτό φαίνεται συχνά μέσα από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που ποστάρουν και οι δύο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, όπως εκείνη στην πισίνα.

Για τις διακοπές του Πάσχα έφυγαν από την Αθήνα και βρέθηκαν στη Μύκονο, μαζί με παρέα. Την ίδια επιλογή έκανε η όμορφη οικογένεια με πολλούς διάσημους όπως η Μαρίνα Πατούλη και Σπανούλης -Χοψονίδου.

Η πρόσφατη απόδραση της οικογένειας Πετρούνια στη Μύκονο

Άλλη μία οικογενειακή απόδραση πραγματοποίησαν στο νησί των Ανέμων μαζί με με τις κόρες τους αυτές τις μέρες. Οι δυο αθλητές, με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται τελευταία, βρήκαν την ευκαιρία για να απολαύσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς στο αγαπημένο τους νησί. Ο Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του ήταν συνέχεια με τις κόρες τους και δεν τις άφησαν στιγμή από τα μάτια τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν με τα κορίτσια τους και ακόμη μια μικρή τους φίλη τις βόλτες τους στο νησί. Η διάθεση τους φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρή και ήρεμη.

Η μαμά Βασιλική είχε ντύσει τα κορίτσια της με απίστευτα outfit με παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό αέρα. Και οι γονείς όμως δεν πάνε πίσω, στυλάτοι και casual τράβηξαν τα βλέμματα.

βολτα στη μυκονο μιλλουση πετρουνιας

βολτα στη μυκονο μιλλουση πετρουνιας

βολτα στη μυκονο μιλλουση πετρουνιας

Άλλη μία τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Μιλλούση καθώς έχουν ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους καθώς απέκτησαν μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα δυο κόρες οι οποίες αποτελούν η κύρια προτεραιότητά τους.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργός πως ανήκει στην ομάδα με τους "χαζομπαμπάδες" καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στις κορούλες του.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να φιλά την κορούλα του στο μάγουλο ενώ δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Πολύ καλημέρα σε όλους! Εσύ σχολείο, εγώ προπόνηση!!!».

Λευτέρης Πετρούνιας με την κόρη του