Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με τις κόρες του - Αποκάλυψε τι έκαναν το βράδυ της Τρίτης 11/01

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή ανάρτηση με τις κόρες του - Αποκάλυψε τι έκαναν το βράδυ της Τρίτης 11/01

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς του αρέσει να δημοσιεύει όποτε έχει χρόνο διάφορες προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια.

Έτσι, ο ίδιος είχε μια φωτογραφία στο κινητό του από το βράδυ της Τρίτης 11/01 και χθες, Τετάρτη 12/01, αποφάσισε να την αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό. Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω οι δυο κορούλες του κάθονται στο τραπεζάκι του σαλονιού και ζωγραφίζουν.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Ανάρτηση Λευτέρη Πετρούνια

«Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου...» - Ξεκαθάρισε την κατάσταση ο Πετρούνιας για την επίμαχη δήλωση

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για όλους και για όλα μεταξύ άλλων και για την επίμαχη δήλωση που είχε κάνει για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού, με αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρές επιθέσεις στα social media.

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει» ανέφερε αρχικά.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου» τόνισε.