Βιώνει φανερά καταπίεση - Η ανάρτηση της Βαλαβάνη και το μήνυμα που προκαλεί σκέψεις

Είναι κορίτσι του καλοκαιριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βιώνει φανερά καταπίεση - Η ανάρτηση της Βαλαβάνη και το μήνυμα που προκαλεί σκέψεις

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγαπάει πολύ το καλοκαίρι μιας και οι φωτογραφίες, που θα δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την περίοδο αυτή είναι πιο πολλές από ποτέ άλλοτε.

Η καθημερινότητα και η δουλεία της μπορεί να είναι στην Αθήνα, όπου και ζει όμως συχνά βρίσκει χρόνο για τις αποδράσεις της, ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτησή της την Τρίτη 26/7 από μέρος που είχε επισκεφτεί με το μαγιό της (Δείτε εδώ αρετουσάριστες ολόσωμες φωτογραφίες της) δείχνει πόσο θέλει να κάνει άλλη μια απόδραση.

Η ανάμνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τις διακοπές της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος από το 2017 και μετά ήταν ένα από τα πιο όμορφα, ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους δεν σταματούσαν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, από την καθημερινότητά τους, από τον έρωτά τους.

Η γνωριμία τους στο Survivor έπαιξε σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα ζωή τους και η κοινή τους πορεία αυτά τα 5 χρόνια είχε και πολλές καλές αλλά και πολλές κακές στιγμές. Τον τελευταίο καιρό, τους τελευταίους μήνες για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι οι φήμες πως η σχέση αυτή έχει φτάσει στο τέλος της ολοένα και φουντώνουν.

Ξεχωριστές διακοπές, κανένα κοινό post στα social, καμία απάντηση για το αν είναι ή δεν είναι μαζί... Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην ζωή τους αλλά το Youweekly.gr εντόπισε κάτι που επιτέλους θα βάλει τέλος σε αυτά τα "αναπάντητα" έως τώρα ερωτήματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο παρτενέρ του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express, ο Fipster, δημοσίευσε ένα vlog στον λογαριασμό του στο Youtube για το τι έγινε μετά την επιστροφή τους από το παιχνίδι και μέσα σε αυτό βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φαίνεται να στέκεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου, να τον συνοδεύει σε βραδινή έξοδο και να είναι χαμογελαστή.

Επίσης, αν το ακούσετε, αναφέρονται και τα δώρα που έφερε ο Κωνσταντίνος από το ταξίδι του στην δημοσιογράφο.