Πιο ''καυτός'' από ποτέ - Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δροσίζεται ημίγυμνος σε πισίνα

Στιγμές χαλάρωσης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πιο ''καυτός'' από ποτέ - Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δροσίζεται ημίγυμνος σε πισίνα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απολαμβάνει ήρεμες και ανέμελες στιγμές καλοκαιριού μιας και οι υποχρεώσεις του, ως παρουσιαστής του ''Night out'' συνεχίστηκαν και το καλοκαίρι, θα τον δούμε άραγε στον ίδιο ρόλο και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αναρτήσεις, που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάνει τα μπάνια του σε πισίνα ξενοδοχείου, κάπου κοντά στην Καλαμάτα και φυσικά έβαλε για άλλη μια φορά ''φωτιές'' με τις τέλειες αναλογίες του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει χαλαρός σε πισίνα

Θεοχάρης Ιωαννίδης

«Φρίκαρα, τα έχασα όλα σε ένα βράδυ!»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5, και ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα μαλλιά του, όταν ξαφνικά μέσα σε μία μέρα έπεσαν όλα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έβαφε τα μαλλιά του από 19 ετών.

«Μέχρι και το Μπρούσκο έβαφα τα μαλλιά μου γιατί μου είχαν πέσει και είχαν βγει άσπρα και γενικά είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Άρχισαν να μου τα βάφουν όταν ξεκίνησα την μυθοπλασία στην τηλεόραση γιατί υποδυόμουν έναν 20χρονο. Εμένα με κουράσει πολύ αυτό», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση είπα δεν μπορώ άλλο και τα άφησα λευκά. Φρίκαρα όταν μου έπεσαν τα μαλλιά, είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι, τα ματόκλαδα, ήταν το σοκ που μου βγήκε εκεί. Ίσως ήμουν πιο ευαίσθητος σε κάποια θέματα, τα οποία με έκαναν να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Μέσα σε ένα βράδυ έφυγαν όλα μου τα μαλλιά. Υπήρχε ψυχραιμία από τους γονείς μου και το ξεπέρασα πολύ γρήγορα» είπε κλείνοντας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.