Καμία σχέση με την Γαία Μερκούρη - Με αναλογίες μοντέλου και κατάξανθη η κούκλα αδερφή της, Αθηνά

Η φωτογραφία που το προδίδει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Γαία Μερκούρη - Με αναλογίες μοντέλου και κατάξανθη η κούκλα αδερφή της, Αθηνά

Η Γαία Μερκούρη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως γνωρίζουμε, μπορεί στις αρχές της σχέσης της με τον Άγγελο Λάτσιο να είχε επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, η ίδια το απόγευμα της Τρίτης (26/7) θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς περνάει υπέροχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτή τη φορά λοιπόν παρατηρήσαμε πως πέρα από την τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύντροφο (δείτε εδώ), δημοσίευσε και με την κούκλα αδερφή της, Αθηνά.

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει μιας και ή Αθηνά Μερκούρη διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα μοντέλου σαν της μητέρας της ενώ είναι επίσης σαν την αδερφή της κατάξανθη.

Η κούκλα αδερφή της Γαίας Μερκούρη, Αθηνά

Η αδερφή της Γαίας Μερκούρη

Ξεσάλωσαν στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη - Η φωτογραφία που το μαρτυρά

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος να έχει χαθεί παντελώς από τα social media, ωστόσο φαίνεται πως απλά απολαμβάνει τις διακοπές του με το κορίτσι του, μιας και πριν λίγες ώρες η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία.

Το περισσότερο διάστημα, τώρα που καλοκαίριασε, το ζευγάρι το περνά στην Άνδρο, μιας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλη της οικογένειας, ενώ βρίσκεται φυσικά εκεί και η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι (δείτε εδώ φωτογραφίες της από το Όναρ).

Τα νεαρά παιδιά λοιπόν φαίνεται πως την χθεσινή μέρα την πέρασαν στην παραλία της Άνδρου μαζί με κοινούς τους φίλους και φαίνεται να περνούν υπέροχα.

Ξεσάλωσαν στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη

 Ξεσάλωσαν στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη