''Και κάπως έτσι φτάσαμε στα δύο'' - Γενέθλια για το αγγελούδι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η περήφανη μαμά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Και κάπως έτσι φτάσαμε στα δύο'' - Γενέθλια για το αγγελούδι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Τα γενέθλιά του γιόρτασε πριν από τρεις ημέρες ο μονάκριβος γιος της Ανίτα Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου και η μαμά του θέλησε να του ευχηθεί και με δύο τρυφερές φωτογραφίες στο instagram. Ο μικρός έκλεισε τα δύο και πραγματικά εξελίσσεται σε ένα πανέμορφο παιδάκι. Και πως άλλωστε θα μπορούσε να είναι αλλιώς από δύο τέτοιους γονείς!

Η οικογένεια τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε διακοπές και ειδικά η μαμά Ανίτα δεν παραλείπει να ανεβάζει όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα έχουμε δει ήδη τον μικρό σε διάφορες στιγμές του, είτε να φτιάχνει καστράκια στην άμμο, είτε να κοιμάται στην αγκαλιά της την ώρα που ταξιδεύουν εν πλω.

Οι φωτογραφίες της Ανίτας Μπραντ για τα γενέθλια του γιου της

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στα δύο», γράφει η μαμά για να ευχηθεί στον γιο.

Η φωτογραφία της Ανίτας Μπραντ με τον γιο της για τα γενέθλιά του

Ο γιος της Ανίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου

Είχε πάρει 24 κιλά σστην εγκυμοσύνη, αλλά τα έχασε και με το παραπάνω

Η Ανίτα Μπραντ είχε βρεθεί μαζί με τον αγαπημένο της Χάρη Χριστόπουλο στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως έχει πάρει 24 κιλά και έχει ακόμα μπροστά της να χάσει άλλα 13.

Η ευτυχισμένη μανούλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά που έχει πάρει αφού δεν έχει αγχωθεί ούτε στιγμή για να τα χάσει.

Από τη μεριά του ο Χάρης Χριστόπουλος της δείχνει καθημερινά την υποστήριξή του και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε: «Τη βλέπω και τη λατρεύω έτσι όπως είναι τσουπωτή, θυμίζει μανούλα».

Οι δυο τους εξήγησαν πως ο γιος τους είναι το καλύτερο που ήρθε για το 2020 ενώ στις δηλώσεις της Αννίτα Μπραντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης.

Αννίτα Μπραντ κιλά εγκυμοσύνης

Πλέον πάντως η μαμά Ανίτα Μπραντ φαίνεται να έχει επανέλθει στα κανονικά της κιλά, καθώς η συνέντευξη αυτή δόθηκε πριν από ενάμιση χρόνο.